Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka objave KOLIKO optužnica je podignuto za prošlu godinu !!! I koliko je to optužnica po TUŽIOCU, a koliko po zaposlenom u TUŽILAŠTVU !!!
Gdje je bio od 92 do 95?
Gdje je bio od 92 do 95?
a fahro ludi i 11 miliona??
Tuzilastvo treba prije svega da optuzi samo sebe pa onda sve one koji rade u sudu zbog izdaje, zbog profulanih optuznica, kao i protiv svih sudija u sudstvu i advokata koji se medjusobno dogovaraju koga ce optuziti a koga ne, pljackajuci tako narod i sticanjem direktne i indirektne nezakonite koristi.
@Takovasprcam Tuzilastvo takodje treba da optuzi samo sebe jer nije podiglo optuznicu sa dokazima o sticanju diploma sa leglom u Sirokom Brijegu koji je pod kontrolom HDZa sto jasno pokazuje da stetu i ugledu svih postenih gradjana BiH...
Zoveteeeeeee Pop da mu popusis karuuuuuu pa da zuljaaa pa da ljuljaaaaa amen amen
SDA/SDP/SBB isporucili manjinama tuzilastvo BiH, i sad ovi podizu optuznice iskljucivo protiv Bosnjana.
Jeste ikad citali da je neko od katolika optuzen za utaju poreza, a svi znamo da Medjugorje cijelo ne placa porez FBIH?
@Lloyd7 Kladionice samo dio placaju. A sta je od prije sto nisu ni taj dio placale. To je javna tajna. A sta mislite koliko toga ima sto ne znamo
Hahahaha, a šta je sa ''Zadrugom''? Pojela maca , propalo u rupu? kad će presude za aferu Radeljaš/ Hadžić D. , također za aferu ''REKET_aši''.
Bosnjo
@RSrbija Četo