Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dritan je danas izjednacio Zrtve i Pocinioce Genocida.
🇧🇦Što hitnije، PROGLASITI GA PERSONA NON GRATA!
Boli me briga za dritana lahkoj Biseri palamudit kad je obezbijedila i praunučad. Svakom ce praunucetu ostavit po jedan stan. A sta cu ja i vi obicne smo fukare kojim se manipulise Oni nas bejagi štite i bore se za naše interese ebemti interes kad sam gola bijeda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja kad sam taj dan pisao za Dritana da je samo dosao da pokupi politicke poene a ne jer stvarno to zeli, dobijao sam minuse u nebesa i svi ste ga ovdje branili i hvalili... e eto vam ga Dritan. Ljudi nikad nece shvatit da nema prijateljstva i dobrih namjera u politici, samo KORIST.
Abazović je oličenje Rugobe Agimija iz Konaka kod Hilmije.
A i ti si kravetina parekselans
Bisera, nisam ti miljenik, ali ovo je dobar odgovor/komentar.
Ovo ona sto bi se prebrojavala sa Booirom,trpala Hrvate u vagone..a mlatara CRO putovnicom??Hrok-hrok lady
Prvo nam Irance dovede,da nas sa svima zavadi...Sadnas zavadja sa C.Gorom...a na odlasku..I onda ce za 6 mjeseci reci,eto...ovi nas sa svima zavadili...ta mrska osmorka
Savjetujem ti da operes kosu jako ti je masna, saljes dojam uhljupa koji sebi dozvoljava svasta da kaze sebi,, ko si ba ti da nekom govoris hoce li doci ili nece nije ti djwdovina i na kraju krajeva treba da te bude stid i sram da kupis poene na kostima mrtvih..
On je Djubre ,pogan .Mamu mu zgu..m
Napokon nesto pametno i od Bisere a ovoga abazovica dovoljno je pogledati i znati da je prodana dusa,jadna Crna Gora sa njim
Etnočistački henocidni monstrum Nikola Koljević je naredio bombardovanje naše predivne Vijećnice u kojoj je bilo i do 2 miliona knjiga. Od SDO bagre nisam ništa ni očekivao, ali ljevičarska opcija za koju sam višekrat glasao nije unijela niti jednu jedinu knjigu u Vijećnicu. Dakle, henocidni monstrum N. Koljević je postigao svoj cilj – urbicid i kulturocid. Hvala Trojci i Osmorci na 0 knjiga u remek-djelu pseudomavarske arhitekture. 30 godina od paljenja i rušenja.
Mogu uzp-chetalji i njima slični da pišu kojekakve budalaštine na račun njenog izgleda ali je Bisera u par navrata rekla tačno šta i kako treba. Naravno, tu uključujem i ovaj istup!
Samo filmove maloj djeci od Avde Huseinovica pustati da vide sto su nam cete radilw kroz historiju. Neka djeca nauce da nam.sutra djecu ne ubijaju i siluju kao sto su nas. Selam za Bosnjacki narod. Anti selam za srbe i hrvate.
Dritan je albanske krvi ali po ponasanju je veci Cedo od Draže Mihajlovića.
E jeste razmaženi , shvatite ovaj njen naglo pojačani patriotizam . Nije lako izgubiti fotelju u kojoj si 30 godina . I što je još gore i cijela familija koja je bila sa njom ode na biro za zapošljavanje . I što je najgore mogao bi neko početi nekakve istrage . Užas . Baš nemate ni malo empatije .
Većeg govneta od ovog Šoka nema nadaleko.
Rama je pravoslavac, nije katolik. Ovaj je skolovana budala. Zao mi je samo sto je studirao u Sarajevu, a ponasa se kao da je studirao na Palama.