Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europski sud za ljudska prava i Iran u istoj rečenici.Vrh vrhova.
Gazija12 koji vi? Zato jer piše Ante odmah mu moraš prepisati nedjela određene etničke skupine rasisto? Možda Ante radi u sudu za ljudska prava. Od kud ti pravo da prozivaš nekoga zbog njegovog imena? Ako si se ti identifikovao sa grupom ne mora značiti da su svi. Iran i ljudska prava ne mogu u istoj rečenici. Ako ti to smeta jer su u Iranu većinom muslimenu, to govori o tebi a ne njemu rasisto.
Mi smo dophizdili i bogu i narodu sa ovim krimos politicarima. Zato je ovako
BiH u društvu Irana Rusije Sjeverne Koreje Kube pa neće Turković podržati Njemačka Švicarska ili Francuska
kad te Iran podržava onda znaš da radiš nešto dobro....
BOLJE DA SI PITALA BAKIRA, KENJCA, SARAJLICA.....STA ONI MISLE ?
:"Mladi ce poceti da napustaju BIH." Nasa vitka I prezentna ministrica je bezobrazna koliko je teska, a znamo svi koliko je teska..
Zar Turković ne zna da je to neprijateljska država SADa
Hebeno je kad te Iran podržava, uz dužno poštovanje...
Ova zena seckasno ukljucuje. Ima li ko da je podsjeti da to vise radi?
Klix je tu da "razvlači pamet"Bosancima i Bosankama.Nije vijest da Turković pita nešto evropski sud,već je vijest da Iranska ambasada podržava Turković.
Iran istinski prijatelj Bih.
Pisala Evropskom sudu podrzao je Iran, hahahaaa. Otkad je Iran u Evropi?!
Nema bolje potvrde za SDA da rade pravu stvar. Istovremeno ovo bi moglo utjesiti Hrvate i Srbe.
Iran je bila zemlja kao zapad ali su islamisti napravili od nje teroristicku tvorinu! ! najgore je da najveci dio irancana to podrzava i oni koji su vani!! afganistan isto tako zato su medju kriminalcima u austrji i njemackoj najvise afganaca i sirijaca
Pitati sud sta misli o necemu sto se jos nije ni desilo. Pa da li si ti tacna gospodjo?
Iran kao pijemont ljudskih prava, ovog nema ni u top listi nadrealista. Sunovrat uma. S takvim ljudima u vlasti nema perspektive.
😂😂😂
Ne laži Bisera, mlade iz BiH prvenstveno tjeraju Bakir i SDA politika ...
jesu,ali treba se boriti protiv nepravde.nsrod je glasao za njih i pogrešno.zato trebaju protesti i tražit ostavku kriminalaca.