Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mangupski odradjeno
@iPhone11Pro, Do tog nivoa smo jaki da ucjenjujemo Rusiju da podrzi put BIH u EU I NATO....
Čestitke za Bosanskohercegovsčku politiku za danas👏👏👏. Održali smo velikoj sili jedan poučan čas, a skrenuli pažnju i ostalim diplomatama🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Mora se priznati da je Bh diplmatija ovo sve oko lavrova odradila odlicno
Gospodja Bisera, žestoka....zna svoj posao....svaka čast!
Jučer ni Dodik nije ispoštovao državu BiH i njenu zastavu jednako kao ni Lavrov. Tužilaštvo i Sud se ne smiju oglušiti na Dodikovo ponašanje u vezi jučerašnjeg sastanka u Lukavici.
Jučer ni Dodik nije ispoštovao državu BiH i njenu zastavu jednako kao ni Lavrov. Tužilaštvo i Sud se ne smiju oglušiti na Dodikovo ponašanje u vezi jučerašnjeg sastanka u Lukavici.
Bisera je njemu odučila Sad je labrador na našoj strani
Kolko znam političare plaća narod da se zarad interesa stanovnika sastaju i sa najljućim neprijateljima ako treba i sa samom sotonom. Zato me i ne čudi da se izetbegovićem političarima ne sastaje ama baš niko čak ni braća turci. Drugo, od koga ćemo dobijati plin, energente. Kad Njemačka koja mrzi Ruse pravi s njima gasovode, ekonomiju šta bi onda Bosna trebala da radi? Bravo za Turković, a ova dva trupca 0 bodova ko i do sad
Otkad je Filipović otišao mi nemamo više pravog diplomatskog kadra. A niti savjetnika. SAD i EU se uopšte nisu suprotstavile uplitanju Rusije u nutrašnje poslove BiH. Mi nemamo nijednog diplomate da ih pita zašto su to dopustili da znamo gdje stojimo? Nevjerovatno.
Bome Bisera me sve vise odusevljava !!! 👌 Suknu ga i Miletu za Nato. I za presude Ustavnog Suda. Bravo !!! 👏👏 A ovi papci znaju samo ljepiti etikete i komentarisat izgled. Bravo Bisera legendo !!!
Jos ga zabiberi s' Kulinom !!! Ma oci moje lijepe Biserne !!!
Drzavnicki odradjen posao, svaka cast. Ona je odradila posao operativca, a clanovi predsjednistva (osim kabadahije) spasili obraz drzave.
Komentar mi uklonjen. Ni psovo ni husko nit ikog vrijedjao. Pohvalio sam da je dobro sto je ministrica primila Lavrova, kao i da je dobro sto se Dzaferovic i Komsic nisu sastali s njim. Ne razumijem kriterij za brisanje komentara.
Ne treba nama podrška Rusije. Nije ovo SSSR!
Igrica nacionalnih stranaka seli se van granica BiH jer su izbori pokazali da se plemena počinju buditi i postavljati nezgodna pitanja . Na žalost , po ko zna koji put sirotinja pada na istu foru i popravlja poljuljane pozicije onih što ih 25 godina pljačkaju i uništavaju . Naravno da je član Predsjedništva 2 u 1 ( Komšič.Džaferović ) mogao sve ono sa konferencije reći direktno Lavrovu na sastanku što bi imalo jači efekat , ali on to ne smije u 4 oka.
https://facebook.com/Bojkot-ruskih-i-srpskih-kompanija-i-proizvoda-u-BiH-474915909342400/?ref=py_c
Ministrica je postupila u skladu sa diplomatskim protokolima. Dva člana Predsjedništva BiH poslali su poruku, a ministrica Turković je ovdje postupila odlično. Dva ministra vanjskih poslova i trebaju imati dijalog, potpisati planiran sporazum. Da nije to učinila, ona bi nas dovela do diplomatskog skandala. Ovako smo, ipak, ispoštovali i DRŽAVU i diplomatsku tradiciju naše domovine. Podržavam!!
u ocima joj se vidi da razmislja o Jagnjecoj Glavusi i o Kiselom Kupusu !