Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dao mu fazlinovic i dzidzimilovic kad su dilali ikone u medzugorju
Primitivni nagoni sjecikese iz Laktaša nisu mogli ostati skriveni.Sad cijeli svijet jasno vidi ovog sunčanog jutra :D
Razumjet ću ukrajinskog ministra , ako ode "prvo" Dodi na vrata 🤬 🤭🤭
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta vas cudi ukradena roba kod lopova
pošto su i Ukrajinci nastali od Srba onda je logično ikona srpska 😎😂😜😁😁😁😁
Natakarim i dodika i lavrova i ikonu vise. A tebe bisera nek dzafa lazne. Gonite u mater svoju.
Sto se Turkovic u poznim godinama na najbitnijoj poziciji umjesto u penziji sekira. Pa Dodik ili za dodika ukrali kao sto kradu za Baketa. Ista je to matrica. Ne ponovili se nikad nikom.
neznam sto sad BH ima s ovim potezom vlaskog krmka i davanja ikone od strane RS-a
Najvažnije pitanje je odakle ova ikona kod Dodika. Da li je dobio na poklon od nekog, kupio preko e-bay ili je to nabavio ispod ruke kao dio pljačke koju su napravili srpski dobrovoljci u Ukrajini. Sve tri opcije su u igri.
Il se smijati ili plakati. Koja zloba i mrznja iz Gradjanskog entiteta bez ijednog srbina u mom rodnom Sarajevu.
Cincari su patoloski lopovi, pleme bez kulture i historije, jedino sto posjeduju je bolesna genetika od Vlada Tepesa zvanog Drakula.
Ikona je morebit u terorističkim napadima u Ukrajini ukradena. Dodik, znači je u vezi sa teroristima a u pm.
Ujo vuk kenjca. Pisat cete jis dan dva i gotovo
Uzgred kako docekase Lavrova u ZG? Nema previse komentara na posjet i doček u bejha medijima..Ono sto javljaju susedi prilicno prijateljski docek.
toliko nas zabole za negatore genocida i uzp pa ne javljaju 😂😂😂😂😂
Rusi uzeli Krim nazad sebi, jer tu živi stanovništvo koje je željelo taj prostor ponovno u sastavu Rusije i cijeli svijet šuti... A ova mašta o povratku slike... Bože sačuvaj
Biserice najljepša curo fina,daj nam neko zvucno ime za Novu Godinu pred Vječnu Vatru,može i Mića Vatreni Poljubac da se provedemo uz segu šalu vic...
Kakve veze ima Biserka sa ikonom jel ukradena ili nije.
pogledajte komentare,čovjek da ne povjeruje.......oni brane dodika i one kriminalce koji su otišli u ukrajinu da kradu,a ne da ratuju i sada su im obrukali cijelu naciju.....umjesto da jebu mater i dodiku i njima....baš im je obraz ravan sa guzicom....jebo vas dodik,branite ga i dalje,a on samo što vam dušu nije uzeo
To je serbima u genima. Pljacka i otimacina.
sigurno majkićka.ona je fakat...