Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isključit Sebiju iz stranke!!! A Baketa smijeniti. TO SVI ŽELE,A NIKO NE SMIJE PISNUT!!!
Smijesno je da clanovi drugih stranaka zele da odlucuju ko ce biti glavni u SDA. Gledajte malo vise vase stranke i ko vam tu kolo vodi 😉
slažem se djelimično... on treba u penziju a i ona jer mnogi nisu glasali zbog njih dvoje mada kad pogledam druge stranke svi lideri stranaka su odron, veći od Bakira.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
K'o da je neki ezdeaovac pisao članak. Sebiju oslovljava sa profesoricom, Fadila sa ''uvaženi''...
Jaro meni tekst lici na satiru
Bal vampira
Serem ti se na sako Seko!!!
Šta, reći nego FUJ, učinili su sve, da me, sramota reći da, sam iz BiH ako me ko pita, a i bošnjak je sada nacija bez ponosa, možemo mi palamuditi.. domovina, nacija ponos, šuplja za praznike, Bajram, istina je da smo jadni i nepoštovani zbog ovih govana iz SDA, mrš više ološi ogavna, sjaši
Da vas obavjestim i vas a klix jer se ocito prave ludi, da postoji grupa koja se finansira od strane odredjenih struktura unutar i izvan Bosne koje se bave ciljanim unosenjem rasprava, putem komentara na ovom i slicnim portalima. Sto ima za cilj da doprinesu sto vecim kolektivnim nezadovoljstvom i pravljenjem umjetne atmosfere koja bi djelimicno mogla da utice na eventualne procese kako u politici tako i u drustvu generalno.
Gledaj mutanata i njuska, pa da te ovakvi predstavljaju pa na glavi im se vidi da nemaju grama mozga.
Prva slika, nekoliko laznih diploma, i namjanje 10 miliona ulradenih na respiratorima..
Sta kaze BIVSA profesorica
@gooUser413551 komentar ti je zaista malo je reci nesuvisao.Pa na Kosovu zivi 90 % ljudi Islamske vjeroispovjesti pa ih NATO brani.
Djuturumi sve a svi milioneri . Koliko ih ima sa fake diplomama samo Bog zna.
Sda i dalje smatra seku ginekologom
Sve go lopov
Tito napravio krampom i lopatom prugu Šamac-Sarajevo 260 km za 8 mjeseci prije 70 godina. Kraj priče od nas komunjara.
Velika korist od te pruge
I zakljucak ce da glasi. Mi smo ispravni i najposteniji. Svo ostali ne valjaju lopovi su itd..... Nikada vece leglo lopova nije bilo kao sto je sad u SDA. I nazalost ne vidim osobu koja bi mogla da sve te kadrove iz stranke odstrani i vrati stranci nekadasnji ugled i povjerenje koje je imala kod naroda.
kod Bakira se vidi da spva na kauču u dnevnom boravku nakon što su mu ženu uhvatili u laži
Mi Muslimani se moramo koncentrirati na podrucje koje mi kontroliramo i uciniti ga boljim za život a ne trošiti energiju tamo gdje nas nema i gdje drugi narodi upravljaju. Svatko svoje dvoriste urediti. Bravo za SDA i njihovo desno krilo DF