Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti mozes progutati hašima
ma svi ste vi isti
Dobro je proso kolega sa žabom
izlizana priča iz manjeg bh entiteta
Chetnnikusha
Ova Trivic posta je sipaticna i moze u EU!?
ova zena je trebala da pobijedi svinjoglavo smece al su je pokrali na glasovima i Trivicko imaces moj glas jer kakva god da jesi ne mozes bit gora od njega a ovi uzp botovi sto se predstavljaju ko mi Bosnjaci sto laju na tebe a hvale svinjoglavog nek pushe khurac i koga god oni mrze znaj da valja 👌
UCITELJICA MISLI DA TREBA VJEROVATI KREZAVIM GLASACIMA IZ BANJA LUKE. BOJIM SE DA CES TI OPET PROGUTAT
progutače oni krastača još dosta
razlicite price a ista ideologija i isti ciljevi. mada je ona opasnija od dodika jer je lukavija.
Svaka čast
haj ba chetnikuso odjbi
Obraz je na ovim prostorima davno pregažen i riječ svejedno nikakve vrijednosti nema. Tako da objavljivati šta su političari tipa Dodik izjavili ne služe više ničemu do prikrivanju poteza koji se iza kulisa potežu. Ali šta bi mediji ovom tupavom narodu servirali da nema vatrenih nacionalističkih istupa, pa neće valjda o zapošljavanju, ekonomiji ili ne dao Bog o kulturi.
more biti da mu je i pravi otac on je ratno dite
Ti sa onom šajkačom bujrum na Hašimagu...
samo ti glasaj za svinjoglavo smece glupane i Jelena kakva god da je bolja je od svinjoglavog smeca
rs se ukida iduće godine to je javna tajna.