O izlasku na izbore
100

Trivić: Stanivuković i njegovov politički otac Dodik se spremaju na "gutanje žabe"

A. Ku.
Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba
Predsjednica stranke Narodni front (NF) Jelena Trivić kaže da se raduje što će Milorad Dodik i SNSD, stranka na čijem je čelu, izaći na izbore.

"Nikakva demagogija i pokušaj vlasti da opravda svoj izlazak na izbore koje je raspisala Centralna izborna komisija (CIK) ih ne može oprati od činjenice da su podvili rep i odustali od svog Izbornog zakona kojeg je gurao Dodik", izjavila je Trivić.

Dodaje da "busanje u junačka prsa sada treba zamijeniti gutanje žaba".

Ona tvrdi da već skoro dvije decenije Milorad Dodik truje narod svojim ispraznim pričama, a da se iza scene rastaljuju stotine miliona na sporovima koje bh. entitet Republika Srpska gubi u energetskom sektoru te da oni koji se rastaljuju postaju sve bogatiji, a narod, otrovan ispraznim pričama, sve siromašniji.

"Svakom ko želi da vidi je sve jasno, osim onima koji iz vlastitih interesa još uvijek pokušavaju da odbrane pogubnu i po Srbe izdajničku politiku Milorada Dodika, najvećeg neprijatelja Srba", navela je Trivić.

Kaže da je ipak dobro da SNSD i njihovi koalicioni partneri izađu na izbore te da je ona sama uvijek za pristup da se vlast mijenja na izborima, a nikako na ulici i nikako političkim odlukama stranaca.

Ističe da iako Dodik nikada ne bi došao na vlast da stranci nisu sankcionisali tadašnje izabrane predstavnike, on treba da ode voljom naroda i nikako drugačije.

"Zato se radujem njihovom izlasku na izbore, kao i izlasku njihovih prikrivenih kandidata poput Stanivukovića koji je takođe najavljivao bojkot nametnutih izbornih pravila, a koji se kao i njegovov politički otac Dodik sprema na gutanje žabe", kazala je Trivić.

Naglasila je kako vjeruje da je narodu oreko glave političkih izdaja i da će većinsko povjerenje dobiti oni koji ne lažu i ne mijenjaju mišljenje kao čarape.