Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci trebaju Bošnjaka, a ne nekoga tko dolazi iz Crne Gore, Prepolja i tko se kiti tuđim perjem. Ni ovaj koji je rođen u BiH a kaže za sebe ne možeš me ubijediti da sam Bošnjak ne treba me predstavljati ili blesava plavuša
Reci slobodno da BH Telekom, Toplane, Sarajevogas, UNIS, GRAS, Vodovod... trebaju SDA i njene porodice. Nemoj da se lažemo :)
SRPSKA DEMOKRATSKA STRANKA - SDA https://www.youtube.com/watch?v=HTqcAPkETqE Pokušaj razbijanja država u režiji Alije i njegove stranke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakir Izetbegović je jedino ispravno rješenje za Bošnjake.
@raritet - griješiš. Bakir Izetbegović je jedino ispravno rješenje za državu BiH, za sve narode, a ovo za Bosnjake je logicno i proizilazi iz navedenog :)
Misliš za porodice uhljebljene u BH Telekomu, GRAS-u, Vodovodu, Sarajevogasu, Toplanama.... ?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ne treba nam Bakir to je sigurno, neko ko se krio citav rat sad bi da vodi drzavu !
HOW YES NO, GROHOTOM SE SMIJEM HAHAHAHA
samo napred Predsjednice, neka se zna sta je snaga BiH
U CRNILO NAS BACIO KLICA TI SE ZATRALA!!!
I onda nemaju hljeba da jedu,pa kasnije krive svakoga osim SDA
Vidi na slici ovaca u toru seljackih,koji su jos prije 20 godina izdali drzavu,i konstantno nam pricaju o interesima Bosnjaka(od kojih je 90% 20 godona bez ikakvih ljudskih prava),a na interese Bosne i Hercegovine su zaboravili. Dok god ova primitivna stoka ima priliku da glasa(neko ih i to naucio jedva,jer ih najveci broj nema ni osnovnu skolu),Bosna ce biti crna rupa u Evropi!
U JEDINSTVU JE SNAGA. NAROD JE UZ SDA . VI SAMO KUCAJTE PO KLIXU
SAd ce te vi jedan po jedan u muriju,ili cete pasti putem izbora,ili ce vas narod lincovati.
htjeli priznati ili ne, SDA I Bakir Izetbegovic su jedini pravi izbor,pogledajte sta su uradili ostali kandidati,naravno nista pozitivno
Hebo ti on mater prodanu,primitivnu,izdajnicku
Koliko god nas napadali JAČAMO SVAKIM DANOM. SVE STRANKE SU SE OKRENULE ZAJEDNO PROTIV SDA , ALI POGLEDAJTE SKUPOVE SDA , POGLEDAJTE TU SNAGU I JEDINSTVO .
Mali je opasan - ako Tihić ode iz SDA nebošnjaci selite se iz F BiH !!!
Nema potrebe ići, jer će Bakir nastaviti politiku babe Alije a to je da razbije državu BiH. Alija je htio "Bošnjakistan" od Tuzle do Mostara, a Bakir će samo nastaviti raditi po tom pitanju.
Sta moze sin babe izdajnika napraviti? Babo Alija je davno izdao Bosnu jer je jos u bolnici pred smrt ostavio Erduanu odnosno Turskoj u amanet i to javno na TV! . A ovi jadni papci aplaudirali turskoj zastavi na mitingu! Jadna nam je Bosna sa SDA! A babin sin silom otjerao preko svojih supaka vrsnog doktora Nakasa i zaposlio svoju hanumu, pa treba za njega da glasamo! Haj'mo jos nazad u sesnaesti vijek!
Nije problem nekim Bošnjacima ni ničim dokazani kriminal, poltronizam i nacionalizam. Problem jednog broja "Bošnjaka" je to što se oni stide toga što jesu, tj. svoje nacionalnosti i svoje vjere (makar oni ovim dvjema kategorijama pripadali samo po imenima, ili rade po nalogu nekoga ko uopšte nije prijatelj ove zemlje i Bošnjaka. Zato su za takve bošnjački političari koji se ne stide svoje nacionalnosti i vjere i seljaci i kriminalci i poltroni i ne znam ti šta sve još ne. Kada u BiH dođu državnici iz drugih zemalja koje su kroz istoriju bili u Bosni (npr. Austrija, Njemačka, Hrvatska i npr. Amerikanci (nisu bili kao kolonijalisti ili na drugi način, ali jesu svijet "porobili" svojom kulturom i preko multinacionalnih kompanija)), onda je OK biti "dobar" sa njima i tada to nije poltronstvo za ovakve likove. Ali, kada dođe neko iz muslimanskih zemalja u BiH i kada se želi biti "dobar" sa njima, onda je to "poltronstvo". A, te iste investitore vrlo rado ugošćavaju u Srbiji i Hrvatskoj.
Evo šta nam nude ovi plaćanici "novih" političkih opcija: - Da se stidimo svoje vjere, jer one koji je prakticiraju nazivaju "džumašima" - Da su seljaci građani manjeg reda, Sve u svemu, tipičan izdanak AVAZOVOG načina razmišljanja o Bošnjacima. A, obzirom da je za Komšića Radončić "najpoželjniji neženja", znači i tipičan predstavnik "novih političkih opcija". Jadna nam zemlja i nacija ako se ovakve "demokrate" dočepaju vlasti.
Volim te Bakire samo zato sto ovoj bagri vadis zivce kao sto se dusa na pamuk vadi!
samo SDA, samo Bakir izetbegović....