Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi talibani! nema ko drugi!
Mislim da je strašno to što se desilo!Poznato je to,da ovdje na BALKANU ako si za \"glavu\"veći od komšije.Komšija će da ti je \"skine\" pa da budete isti. Ako je to napravljeno zbog konkurencije onda na \"zapadu\" bi trebale bombe da se podmeću svaki minut.Mislim da konkurencija nije u pitanju.Iz nekih mojih razmišljanja mislim da je upitanju \"reketiranje\" ili slićno.Osuđujem i Boga molim da svakom kriminalcu da kako je zaslužio!
Koja ba \"nesreca\"? Tri paketa krava zove nesreca. Ao iza ovog stoji mafija, tu mafiju razbiti u parampacad. Ako iza ovog stoje vehabije, proglasiti vehabijski pokret teroristickom organizacijom, sve ih po Sarkozy receptu staviti u avion i isporuciti u neku pustinju u Africi. Prije toga platiti par miliona toj zemlji gdje bi bili izbaceni. Toplo preporucam Libiju. Ako je iza ovog Dodik i Beograd, sto isto tako nije nemoguce jer od ovog pored konkurenata iz FIS, oni najvise dobijaju, onda se poceti naoruzavati da se Dodik preseli na Dedinje. Ako iza ovog stoji Miskovic, sto takodjer nije nemoguce, onda ga barem protjerati iz FBIH. Ako iza ovog stoji Todoric, oduzeti mu dva Super Konzuma u BiH i prodati ih Merkatoru i uvesti vece carine za kineski kupus. Ao je iza ovog nesto sesnaesto, e onda jebiga, izvrsite kolektivni harakiri.