Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ja volim sumu. Jer u sumi se tacno zna ko je glavni. Tu imas jednog medjeda i on je glavni svima u sumi. A NE 3 MEDJEDA koji glume majmune.
@mlacmudan nije ti baš sretno poređenje...životinje teritorijalno razmišljaju...
@mlacmudan ....erdoan zna da su gulenovci u sarajevu i da ih stiti bakir i sda....ali bakir to mora da radi...ako ih isporuci karat ce ih ameri...a ako ih ne isporuci boli ga kyrac za erdoanom...:)
Odose NiP ovci u Tursku
ako su vec trojica zar se bas moraju svi slikati sa svima i jos vise pokazivati nasu bruku. dajte ba da se samo glavni slika a ova dvojica nek se maknu u stranu
Brko se zanio, misli da može diktaturu proširiti i na BiH. Doduše, neki bi mu naši političari odmah udovoljili, ali srećom neće moći.
@mlacmudan, a majmunčica cca 3.000.000...skidam kapu medjedima!!
A jesu se sastali, nezna se koje gori.....
Turci su u ne baš dalekoj prošlosti nabijali ljude na kolac i to su radili baš stručno, pored kičme da ne ošteti moždinu, da može tako natakeren umirat danima. Respect. Primjeniti na naše vlastodršce
erdoan zna da su gulenovci u sarajevu i da ih stiti bakir i sda....ali bakir to mora da radi...ako ih isporuci karat ce ih ameri...a ako ih ne isporuci boli ga kyrac za erdoanom...:)
Erdogan je prolupao totalno. Njemu ce sutra njegov vlastiti narod suditit jer je postao megaloman. Ispada ovi sto su probali da ga svrgnu ilegalno da su u stvari i bili u pravu i radili u korist svoje zemlje. On je ispade stetan za Tursku. Upropastio im je sve institucije. Zatvorio je 150 000 ljudi, idiot.
Dragan Čović mi banovo @makarska
Samo izručiti!
Poredali se ko magarci
Sramota je za drzavu Bosnu i Hercegovinu da Erdoan zahtjeva i ucjenjuje vlast bez ikakvog dokaza. Ako SAD i EU ne izrucuje takve ljude zasto bi BiH radila drugačije. Dosta Erdoanovih laži.
Ma upravu si Dundo, ma stisni pa se ocjepi...
- I dok nam pojedinci psuju majku, naišao je Milorad Dodik kroz tunel i radnike počastio sa 200 KM - tvrdi radnik. Radnici su se od tog novca počastili sokovima, a itekako im znači što ima i onih koji razumiju njihov trud koji svakodnevno ulažu u radove na tunelu Vranduk te da oni rade onoliko koliko je zapravo u njihovoj mogućnosti.
Poredali se ko teletabisi hahaha