Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu apela, oni to namjerno rade, provociraju, ucjenjuju. Ta bagra iz TS a razumije samo silu. Treba Kanton Sarajevo momentalnonotpustiti sve one koji rade u Sarajevu u instutucijama Kantona, Opština, prekinut i zatvoriti rad njohovih pekara Manja, obustaviti hljeb Zlatno Zrno, otpustit iz Opšte Bolnice , Doma Zdtavlja i KCUS a sve koji su iz RS a, skinuti sa liste lijekove Hemofarm, Galenika i sve one koji imaju sjedište umRS a. Samo takav način oni razumiju.
Sarajlijice glasali ste za trojku a oni vam obecali kompromis i blagostanje, sad uzivajte.
Hvala Vladi KS, hvala Vladi FBiH ,divno ste obradovali svoje glasače.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lik se ne može ošišat fura se da je tinejdzer i on direktor nečega.
Ma odmah smijeniti direktore toplana, sarajevogasa, energoinvesta koje sunto budale, šta rade ma i njihove izvršne direktore ma sve potrošiše za plata, ma svi marš napolje.
Ma idite u tetku materinu šta radite čitavu godinu i sad muk kuku nemamo zaliha. Koliko imate direktora štođonakvih što izvršnih ma sram vas bilo jadni ste vi, a poskupljujte kad hoćete i koliko hoćete. Ma oostavite jednog seljaka bez škole on će to bolje voditi svi marš napolje pojma nemate kako se frma vodi, a u birouma nema mjesta samo se gurate guzicama ni stolica više ne može da stane.
Svakako nas Toplane kradu, u pola 6 trebaju početi grijati, krene tek od 6 ili čak pola 7, a trebalo bi u 10 se gasiti oni ugase u pola 10. Obratite pažnju radnim danima ako idete ujutru na posao.
Iz podjele javnih preduzeća: "SDP BiH je dobio Energoinvest" - ako je SDP za ovo odgovoran, a izgleda da jeste, neće više nikada dobiti glas ni na kojem nivou. Od sada samo poništavam listić. Svi su ista g**na. Pa dijelite poziciju nečijim drugo glasovima.
Hahahaha jeste svi Dugumi pravi.
Svake godine ista prica tacno im treba j....t mater i završit vise s njima
Ova trojica ko da su spojena na električnu stolicu a tamburaju o plinu ...
Sta me briga za plin ja se grijem zdrvima
Ovaj đugum kao da je izasao iz filma djejkobova ljestvica kosmara
Debili uhljebski
Joj vidi ih, ne treba nista pitat, samo kad ih covjek vidi sve mu je jasno
Srbi opet "bombarduju" Sarajevo, izludjivanje se nasavlja, sa cilem dekoncentracije naroda, skretanja sa aktalnih problema. Mozda Dodik spreman udar?!?
Kad mu vidis frizuru i zvalje dobro mi ista imamo
Isto pomislih - mali red od trojice uhljeba pomnozi sa ogromnim brojem uposlenih pomnozi sa silinim privilegijama koje imaju i dobiju najvisu cijenu gasa i grijanja u regionu i sire. Jos nisu dosli ovdje iz Energoinvesta. I tako nam je u svemu. Nijedna vlast ovdje nikad nije napravila neku sistemsku olaksicu gradjanima. O teroristima iz bankrotiranog entiteta ovaj put necu
Sta se zajebavate idioti jedni potpisete ugovor i vozi. Sve vas treba u gasnu komoru
uhljebina svim mjestima ko je trebao misliti na to da se ovo ne desi taj treba odgovarati momentalno.