Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slusam sad nastavnik ima platu 1900km + topli + karta u osnovnom obrazovanju i strajkuju,mogu mislit ,srednje skole,fakulteti,tek ove toplane,elektrodistribucija,zdrastveni radnici ,policija,nova vlast povecava budzetlijama za nepovjerovat,a nema para za boracki dodatak ljudima sto napravise drzavu i sakati ostase,dabogda nestala ovakva kakva je nepravedna ovo cudoviste od zemlje.
A koliko bi ti nastavniku dao platu? Ustvari tvoj komentar mi je dovoljan da zaključim da je dugogodišnje neulaganje u obrazovanje i srozavanje nastavnika na najmanju moguću granu doprinijelo upravo tome da imamo ljude koji razmišljaju kao ti.
Sta je sa martovskim racunima,sto niste umanjili,niste grijali nikako,a aprilski po normalnoj tarifi kako kazete,a do 17.04.niste ni upalili,sram vas bilo.Pvm.
A grijali su, haos. Nije bilo mjesec dana zime ukupno.
Kad cete uvesti kalorimetre da placamo po potrosnji a ne po kvadraturi stana? Kriminalna ustanova kao i sve ostale javne...
Po tom sistemu bi štedio, ali manje ne bi platio.
Pa u zimskom peridu su grijali bar 50 posto manje
Hm...a umanjenje računa za februar i mart, a april nisu ni imali potrebe grijati do jučer
Proslih dana dok je bilo ljeto niste grijali jer nije bilo potrebe a bit ce potrebe da i to naplatite
ko nijr grijao? grijali su oni buraz svaki dan kad je 27 bilo. treba naplatiti racun je,,li mater