Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osudjen za genocid... i sad ce doci neko pametan i reci kako je ovo zavjera protiv srpskog naroda i kako su, kako to obicno biva, ugrozeni... svaka cast sudu
@commie Onda nije bilo DNK
braco bilo je zlocina na sve strane, al dobri moj sinko ovdje je rijec o genocidu... tako da jbg... skontaj se malo
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
jos Mladića i Karadžića da osude za genocid, a hoće ubrzo, i pa pa Dayton i Republika Šumska.
Ovo je sve farsa! Po spisku stradalih u Srebrenici kao da je pao Šangaj a ne jedna mala bosanska opština.
Možeš ti mene vrijeđati koliko hoćeš, mene to ne dotiče! Ja nisam rekla da nema stradalih već da se tim brojem manipuliše!
jedina pravda za neduzno pobijene, a tolimiru da ga svaku noc proganjaju duse nevino ubijenih..
samo mi je zao sto nije mladji da duze pati, krvolok prokleti
A kako je genocidna tvorevina Republika Sumska mogla nastati nego genocidom? Kako drugacije? Smisljenim i sracunatim nedjelima ovakvih zlocinaca.
Republika Srpska nastala je 09.01.1992.godine, a ubistva u Srebrenici 1995.godine. I to treba razgraniciti.
Te godine zlocinci su proglasili Republiku Sumsku, a da niko od njih nije znao ni gdje je ni sta je. To je bila fikcija koju su protjerivanjem i ubijanjem nesrpskog stanovnistva, a na kraju i genocidom oblikovali u ono sto ona danas jeste. Nema tu nikakve granice. Tu se radi o kontinuitetu cetverogodisnjih zlocina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kolko mu skidaju za dobro vlqdanje?
Umri skote. Pozdrav iz Slavonije
Što je ovim našim šupačkim portalima problem staviti GENOCID u naslov? Na AJB lijepo ljudi stavili GENOCID, na DW stavili GENOCID, na hrvatskom Indexu jedan od naslova kaže GENOCID, na B92 prva rečenica kaže GENOCID, a na sijaset ovih naših stidljivih, pogetih portala trebaš pročitati pola teksta da dođeš do informacije da ovaj papak jeste osuđen za GENOCID. Koji vam je qurac? Ubijaj u naslovu odmah konkretno, šta ga kojeg mog umotavaš.
MAŠALA
E sada još njegovi naredbodavci i " heroji" Karadžić i Mladić! ( valjda će da izdrže).
E sad trebe da izvadi dva prednja zuba i da nikluje paksu prije nego sto ode u zatvor. kad ga budu karali da nemoze ujedati….
Ante Gotovina, Naser Oric, Hasim Taci, Ramus Haradinaj, svi nevini a samo su Srbi krivi. U Srebrenici ima muslimana skoro vise od Srba, a tamo gde su dejstvovali Ante Gotovina, Naser Oric, Hasim Taci vise nema Srba, i opet su Srbi krivi. Ebem ti ovaj haski sud pravde, pardon nepravde!!
Dokazi gospodo, DOKAZI! Naser Orić nije bježao po rupama već se ko gospding spakovo i otišo u Hag da odbrani svoj obraz...a koliko je Srba to uradilo? Tražili vas ko Sadama Huseina....
Ante Gotovina? Dali ti znas ista o ratovanju ili nekim pravima ili samo ovako opcenito pises gluposti? Kao prvo tjekom Oluje 1 dan ranije su znali, druga stvar Martic je trazio pomoć od Beograda di ga je milošević odbio kao od sise, 1 sat prije pocetka akcije civilno stanovnistvo je pocelo odlaziti jer su vasi ratnici razvikali idu ustaše sve ce vas poklati i pri tome vlastiti narod ste gazili tenkovima i transporterima bježeći! Svaka topnicka granata je gađala vojne ciljeve nije bilo baražne paljbe, svaka je pala 2-5 metara u krugu cilja, niti je bolnica srusena, niti je grad devastiran! E sad kad uzmes to i usporedis vasu vojnu akciju na Vukovar di ste 3 mjeseca barazni gađali civile i bolnicu vidi se koliko se razumijete u ratovanje!
Nije mu pomoglo ovoliki krst,brojanice i biblija!!! Ni njemu ni Lukiću
srbi ...smrde.!
MasAllah
http://saff.ba/srpska-vlast-u-bosanskom-novom-zabranila-bosnjacima-ukop-umrlih-u-gradskom-mezarju/#.VSUtndysXh4