Ante Gotovina, Naser Oric, Hasim Taci, Ramus Haradinaj, svi nevini a samo su Srbi krivi. U Srebrenici ima muslimana skoro vise od Srba, a tamo gde su dejstvovali Ante Gotovina, Naser Oric, Hasim Taci vise nema Srba, i opet su Srbi krivi. Ebem ti ovaj haski sud pravde, pardon nepravde!!
Dokazi gospodo, DOKAZI! Naser Orić nije bježao po rupama već se ko gospding spakovo i otišo u Hag da odbrani svoj obraz...a koliko je Srba to uradilo? Tražili vas ko Sadama Huseina....
Ante Gotovina? Dali ti znas ista o ratovanju ili nekim pravima ili samo ovako opcenito pises gluposti? Kao prvo tjekom Oluje 1 dan ranije su znali, druga stvar Martic je trazio pomoć od Beograda di ga je milošević odbio kao od sise, 1 sat prije pocetka akcije civilno stanovnistvo je pocelo odlaziti jer su vasi ratnici razvikali idu ustaše sve ce vas poklati i pri tome vlastiti narod ste gazili tenkovima i transporterima bježeći! Svaka topnicka granata je gađala vojne ciljeve nije bilo baražne paljbe, svaka je pala 2-5 metara u krugu cilja, niti je bolnica srusena, niti je grad devastiran! E sad kad uzmes to i usporedis vasu vojnu akciju na Vukovar di ste 3 mjeseca barazni gađali civile i bolnicu vidi se koliko se razumijete u ratovanje!
Prikaži sve komentare (177)