Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj klempo je ruzan ko alah
@de sad nije vise vrijeme rasprava vec zajednickih stavova i govora.Netreba se vise raspravljat ko je sta radio prije vec USTAT zajedno i branit Bosnu i Hercegovinu,dal politicari dal narod! Ovo sve sto se desava je gubljenje vremena i rs dobija svoj cilj,nece bit ni raspodjele drzavne imovine na entitete(jer to bi bio kraj drzave),nit popisa stanovnistva dok genocidna tvorevina rs postoji! Trazit energicno ukidanje rs-ke koja je najveci problem u nasoj drzavi dal politicki dal ekonomski.USTAV i ustav,to je baza i on postoji,DOSTA vise trakcija i bez konkretnih reformi u korist drzave i naroda u Bosni i Hercegovini! BOSNA4EVER!
@ero i ostale trubacke mrcine divaj ero duvaj svoju zlobu cuvaj doj ce tebi kraja Bosanskog mi zmaja neces prdet Bosnom a ni rs posnom duh je nesto glavno a u tebi sramno jeste Bosnu htjeli al je niste smjeli ni u snu je imat ona ila dukat al ti nemoz shvatit da je nemoz platit cijena velika za svakoka lika koji Bosnom hori rasturit se bori bit ce Bosne i meraka ljepih djula i sokaka i bureka i cevapa Pipo pjeva od meraka! BOSNA4EVER!
Moj Sulejmane,laješ na Harisa,a sad njegove riječi ponavljaš! Kad je Haris napao Oli Rehna,na press konferenviji da imenuje ko šta prihvata,a ko ne prihvata,svi ste lajali na Harisa za radi poplitičkih bodova.Harisa na čelo i svi za njim.I Suljo i Lagumdžija,pa će nas svijet drugačije i ozbiljnije gledat.A ne ovako \"nije govno,nego pas posro\"!!!
Vrlo brzo nestace srpi iz BIH jer su zlocinci. BYE BYE stoko zlocinacka!
samo da znate da Tihi govori americkim ustima, pa BiH ja to uzeo za ozbiljno !
Ljudi smirite duhove i pametno razmislite, jer posle j... nema k.... Samo jedan savjet za Bosance-Srbe. Ne gledajte puno preko Drine, jedino gdje mozete biti svoji na svome je sa ove strane. Bosanci-Srbi ce za srbijance uvjek biti bosanci isto kau is oni sa Kosova-siptari. Ruku na srce, po mentalitetu se razlikuju kao nebo i zemlja. Zar stvarno ima jos neko da vjeruje u ideju \"svi srbi u jednu drzavu\" i da je Srbija neka sila na Balkanu. Pa nije uspjela uz pomoc JNA protiv golorukih i sa toliko brutalnosti i krvolocnosti. Zamislite samo kako bi danas izgledao rat Hrvatska-Srbija? Zar mislite da bi imali opet toliko vremena da natovarite sve opljackano na traktore i polako preko drine (nije mi namjera da vrijedjam - alt tako je bilo). Zar vam je stvarno draza Srbija nego nasa Bosna preljepa i ponosna?
eto toliko od mene...
Ma treba ukinut RS. Taj teritorij treba postat zapadna Srbija. Mislim da bi se i Mile složio. Meni samo nije jasno zašto Balje onako mrtvi hladni odbijaju 30% ove države. Pa tolika je Slovenija sa 2 mil. ljudi. Pa Srbi su dugo bili većina u BiH pa nikad nije postala BiH Srbija, po kojem kriteriju je cijela BiH bošnjačka. Po onome svi Bošnjaci u jednoj državi?! Prvo trebai u 30 % stabilnu i bogatu državu napravit pa onda dalje tražit. Od rata se Sarajevo baš i nije pokazalo u dobrom svjetlu. Bolje je bilo da je glavni grad bio u BL.
Evo ovih nekoliko idiota na Sa-x su tipican primjer da je za BiH skoro pa kasno. Tihic to ne vidi (svi se oni bave lafo globalno Bosnom) ... Jezik mrznje ponajvise dolazi iz danasnjeg Sarajeva gospodo i multiplicira se enormnom brzinom ,,, skoro da je kasno da vamse to i kaze...imajte na umu da steta od te mrznje nije popravljiva...
@pipo Pipicu, ti si najveci komad budale na ovom internetu, ali nemoj se mnogo ljutiti na sebe...Nisi ti kriv...Tvoj babo je kriv jer kad te pravio bio je pun rakijestine i krmetine..... Sta ti znaci ovo BOSNA4EVER????? Mi Hercegovci nikad necemo pristati da nas u vicevima nazivaju GLUPIM BOSANCIMA, ZATO: BOSNA NEVER...HERCEGOVINA ZAUVJEK!!!!!
i i sta sada, sta ce se desiti ako Dodik nece vise da saradjuje, Covic nece da saradjuje, nema vise nika potpisivanje sporazuma, nema napretka, nema izmjena ustava, nema poboljsanja ekonomske situacije, nema statusa kandidata za EU,
Svaka cast gospodinu Tihicu za ovakvo izlaganje,obzirom da je davno bilo vrijeme da se cvrsto zauzme upravo ovakav stav.Medunarodnim birokratama je potrebno stalno naglasavati,da je krajnje vrijeme,da prestanu generalizirati krivce,odnosno da su duzni da ih konkretno,ne samo prozovu,nego,svaki put ostro sankcionisu.
taj retard je ko i svi idioti i banditi placenik vjecnovladajucih diktatorsko kleptokratskih stranaka isto kao i \'\'nevladine\'\' udruge rade na \'\'demokratskoj\'\' retorici - seljacine sa dna kace iz opanaka i kalosa sa kockastim glavurdama iz dzungli ih dovukla \'\'POLITICKA ELIiiiTA\'\' i placa iz dzepa opljackanih građana
@pura, a srpske pertle koje vire iz ruske putinove usrane guzice? a poklanjanje svega i svacega rusima? kako se ta tehnika zove kod bolesnih srba?