Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STO SE PSIHIJATAR NALOZIO NA RADOVANA KARADZICA . HALO BA, IDI TI U 100 PERSUNA BRE IDIOTE.
DE HAJRO HAUSTORE HAJ' MATERE TI BUDI PREDSJEDNIK...HAJ' BA, HAJ' STA CEKAS?!
Citajuci najvise vidim da ima psihijatsko bolesni.Zame nema veze ko jei kako mu je ime samo neka onim u bh bude bolje
Bas bih voljela biti malo predsjednik. Kako bi onda strane investicija navalile u Bosnu. Shahbaz, za takav prijedlog imenovala bih te za podpredsjednika. Bio bi bolji od ovih sadasnjih tihica i prdavaca,kako li se vec zovu.
jebes ga dal' je rijec o modnoj reviji ili predsjednistvu??? iako bi voljeli pamelu anderson za presjednika izgleda da teko nece biti..
bosna,kako je to sda odbranila bosnu. prvo su narod uvukli u ovaj rat,nepripremljeni totalno. narod se je sam odbranio,da se je pitalo sda nikad se mi ne bi odbranili. jake mi odbrane! branili smo se sa kuburama i lovackim puskama. dok u istocnoj bosni nisu imali ni toga. pusi ti meni kurac i ti i sda.
jebo ga babo Alija mrtvi!!
ne boj se nisu srbi birali paravca, nego SDS i dragan kalinic, sta hocete sarovic je bio covjek na mjestu
(..."Nekadašnji ambasador BiH u UN-u već skoro godinu dana je u njujorškom zatvoru, gdje čeka odluku o izručenju bh. vlastima, koje ga terete za zloupotrebu položaja i manjak u državnoj kasi od 2,4 miliona dolara....). EVO PRILIKE ZA TIHICA, dovedite M.Sacirbegovica da nam malo prica.
Ja sam na onoj strani na kojoj je Tiha,al najsposobniji od one trojice "predsjednika" je gosp. Čović. Čojk bi svega mi trebo bih apsolutni vladar Bih.... Fakat mi pici po zivcima kad kaze Paravac: "...nas srpski narod.." ili Tihic:..nas muslimanski,al Čović nikad ne bira nacionalnu stranu nego govori o bosancima cjelokupno. Paravac sramoti srpski narod totalno,jer ako su oni njega izabrali kao predstavnika,pa je on kao najbolji,pitam se onda kakvi su oni koji su mu se divili i koji su ga izabrali,a oni su ta njihova većina. Paravac prije svega nije čovjek,i ko ce takvome vjerovati gospodo,osim onih idiota koji su ga birali....... hvala vam,skupstina se raspusta!!!! (joj jesam ovo diplomatski reko,al sve sam mislio ozbiljno)
DOCEK DRZAVNE DELEGACIJE BiH U ZIMBABVEU KOJU PREDVODI SULEJMAN TIHIC.. Predsjednik Zimbabvea i ostali uvazeni domacini stoje u spaliru i gledaju kako se otvaraju vrata na jedinom bosanskom avionu. Niz stepenice baulja Sulejman Tihic a za njim sarena svita Paravac, Covic i ostali.. Sulejman pruza ruku predsjedniku Zimbavea ocekujuci srdacan stisak ruke, medjutim ovaj ga miluje po glavi misleci da je on guster-kucni ljubimac Predsjednika BiH, a ostala svita pedikeri i veterinari koji se brinu o zdravlju predsjednikovog gustera... Jadni predsjednik Zimbabvea ocajno gleda hoce li jos neko izaci iz aviona i hoce li ugledati neku markantnu licnost koja bi mogla biti Predsjednik BiH, medjutim vise niko ne izlazi i on razocaran se okrece i odlazi tuzan svojoj kuci i govori svojoj zeni... Opet ovo Bosanac nas izraditi... Umjesto predsjednik poslati nam guster... a mi misljeti njima uvaliti kosti od govedo umjesto slonovaca...
SAMO NAPRIJED SULE. IDEMO SVI ZA SDA ZA ZELENO-BJIJELU(SA MJESECOM)-ZELENU ZASTAVU
NEMOJ DA SE ZAVARAVAMO, SDA STRANKA JE ODBRANILA BOSNU ALI I NJOME KOMANDUJE I TAKO JE BILO I OSTACE. A VI SVI KOJI STE KO OVAJ SVEMIRAC(PSIHO-LUDAK) POPAKUJTE SVOJE SMECE I NAPOLJE DA NE SMRDI U BOSNI
SAMO SE PITAM ODKLE JE OVAJ PSIHO-LUDAK , DA GA NIJE KO POSLO SA MARSA PA NE PRIPADA NI JEDNOJ OD OVIH ZLOCINSKIH STRANAKA. SVEMIRAC(PSIHIJATRE) SAMO TI IME GOVORI DA SI LUDAK.
Tihic? Stavrno mi je smijesno da se "rugate" ljudima radi izgleda (mada ruznijeg covjeka nisam odavno vidio) Shvatite da stavrno nema veze, niti uticaja ova pozicija ima na svakodnevnog gradjana. Zato ih rotariju, nikog briga nije