Dodik i Čović u Mostaru
0
Tihić: Ne bih išao i da su me zvali
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista drugo nam ne preostaje nego se spremati za novi rat jer karadjic i boban su opet na sceni.
majmune zivim za dan kad ces ti i tvoji majmuni propast na izborima i zauvijek otici sa scene..
NAROD GLADAN gdje ti je tadić i SRBIJA.... ETO DOKLE STE NAS DOVELI....
@zajm (valjda je mislio zmaj:) jak si mi ti Zmaj, naseru čopelju, ne budali i ne prizivaj. vidi na sta licis, mongoloidu jedan
@ja Komsija,znam ja i fino,ali sa stokom,stocno!(mislim na onu dvojicu)
e moj bam ja taman mislim ima nade za tebe ti opet se na pocetak vratis nema veze pojacacemo terapiju
kako ste svi vi levati! palite se ko sibica!pored vas takvih bosna ode u P.M.!Sve patriote na sve tri strane!Nedo bog nikome!Svi ste vi jaki na tastaturi,papak do papka!!!
pa zato i jesmo tu gdje jesmo, odnosno stojimo kako stojimo zbog toga sto je vama mrsko pokrenut dupe
@patriot \"ajde,ajde,nemoj nista da se nerviras,takve kao ti cemo dislocirati tamo gdje ces moci jedino kamile da j.bes u dupe.A ima i puno pijeska,ne sumnjam da ce te napraviti lijep rezultat u sjedecoj odbojci na pijesku.
Hajde ujedinite se, sta cekate ? Pa ujedinjeni ste od 1991.g. od Karadjordjeva, ali ne zaboravite da pravite racun bez krcmara. Nista vise na ovim prosorima ne moze proci bez bosnjaka ! Koliko mi je poznato tako ste razmisljali i \'91, \'91 i \'93. pa ste vidjeli da ste pusionicari ! Sta mislite, da mozete bez Zmajeva ...
west hajde ujedinite se da pa vas j... u dupe kao za vrijeme naseg kralja tvrtka :))) tvrtko je nas ponos i legenda porobio pobio bagru i progalsio se kraljem hrvatske raske i svih mizernih drzavica koje nas okruzuju:))) otac ludi trebmo poci njegovim stopama i bagru opet porobiti
idiote radis li ista na varcanju udarac u vezi ilije jurisica??? jesi naredio sipi i pm da hapse dodika cosica i sve oficire jna kji predju granicu i da im se sudi u sarajevu????
@west Naravno!Dzamahirija da,ali ne na evropskom kontinentu!
@pipo Majstore,nesto ne lajes,sta reci?Da se to nisi prepao sporazuma Hrvata i Srba?Na primjer,dezintegracije imbecilne tvorevine pod nazivom bih?Vjerujem ja da bi se ti ipak snasao,priklonio bi se ti vec nekom.Geni su cudo!
Ujedinjenje kršćana,nema druge!