Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu dobiti vatrogasce, a ne psihologa Dajte molim vas Kod nas je to sve lijepo na papiru, u praksi nepostojano
Ma ima psiholog na papiru. Ja otišao jednom, žena psiholog me bukvalno od.hebala, ne radi joj se. kaže dobro ste vi, slijedeći!
Mnogo danasnje mladje populacije bi trebalo posjecivati psihologa barem dva puta sedmicno. Kao obaveza. Jer ovo sto danas rade, i kako se ponasaju je zabrinjavajuce. Sve vise je bolesnika na ulici.
Danasnjoj mladoj populaciji treba Bog, psiholozi su samo povremeno rjesenje
To su najveci ublehasi
Došo momak ,kaze imam nekih problema...,čekaj kaže prvo da ti šifru otvorim. Ovaj se samo okreno i otišo
Ima i Porodicno savjetovaliste sarajevo
Psihologu možete otići i bez preporuke psihijatra, na uputnicu porodičnog ljekara. Rezultati kontakata sa psihologom su u većini slučajeva jako dobri. Liste čekanja su drugi par cipela.
Ko misli drugačije, u krivu je.
Sad pricate, sto to seljinom adminu niste ranije otkrili?
Hahaha
Mnogi se stide odlaska kod psihologa, kao i zene ginokoloskog pregleda, ljudi bi trebali vise paznje posvetiti sebi i pomoci sebi prije nego za mnogo toga bude kasno, depresija je bolest 21 stoljeca, sa coronom i poskupljenjima jos je vise produbljena i od nje nastaju mnoge bolesti, ako zivcani sustav ne funkcionise kako treba, otkazuje sve ostalo
@gooUser1676040549 Nije više u pitanju ni stid već povjerenje.Kada odem kod doktora neću da mi komšija prije nego što dođem kući već zna zbog čega sam bio na nekom pregledu.Dok sjediš u nekom domu zdravlja slušaš osoblje kako trača o ovom ili onom i zbog čega je ko došao.
Ko je na klixu moze i preko reda😂
Svi smo za psihologa, zrelija raja, jer kolektivno patimo od PTSP-a nakon rata i osjećaja neimaštine, a mladima je potrebno zbog bolesti modernog društva i manjka nade u bolje sutra.
Teško da su oni razgovorom ikome pomogli.
Današnji način života je stresan sam po sebi + finansijski problemi + problemi za egzistenciju zbog politike i posla (ne samo sebe nego i djece, roditelja itd). živimo u stalnoj tenziji. Država bi trebala malo više da se pobrine o ovom problemu, i možda uvesti kao stalnu praksu u školama i na poslovima...
Jel moze Dodik doci?
Ne treba mi ali da osjetim potrebu otisao bih iste sekunde. Meni to nije tabu kao vecini.