Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjela SOCIJAL DEMOKRATJA, ali Druže Lagumdžija pređi sa priče na dijela i prvo kreni od sebe pa da budeš pravi političar kome možemo vjerovati ili ako ne možeš dadni nekom drugom da bude predsjednik najbolje stranke u BiH a to je SDP.
...pa lagumdžija se i jeste odrekao svih primanja u drzavnom parlamentu, frajer prima platu na ekonomiji tako da...
Lagumdzija je jedan od najvecih lopova u ovoj drzavi zajedno sa Brankovicem. Pa njihova privatna imovina je ogromna. I jedan i drugi u ZATVOR!!!
@lloyd ja imam vikendicu na poljinama i ja sam se isto pitao i dosao sam do informacija da je ta vila sagradjena od profita firme njegove zene a nemojte tako lagumdjija jedan od nakiskrenijih politicara i gleda interes BİH i SDP je jedina stranka koja brani interes BİH i javno se suprostavlja srbiji nacionalistima i pljackasima
sto ne uslikate zlajinu vilu, HA? sta je sa poslovnim prostorom amine?e li jos uvijek dobiva poslove od drzave preko stele? sta je sa ono nesto malo vile na poljinama?
To lagumdžija. Počni od sebe. Djela nam trebaju, a ne riječi.
Odrekni se svojih honorara i paušala SROLJO...
bogatiji? uf....sanjajte....
to lagumdzija :)