Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati se u Bosnu, dovoljno si obrukao se.
poveo lik 11 ljudi da lumupje po Americi o nasem trosku ?
Može mu se, jbg.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fijasko za fijaskom… pljuvali ste po zapadu i Americi. Sad pužete, kmečite i molite… šta je sa onom ne može nam niko ništa jači smo od ….
Samo će mu reći da su već dobili iste informacije koje bi on izlagao preko fašiste Putina direktno, veoma cijenjene i priznate ovih dana u zapadnom svijetu.
izbjegavajte rijec "zajednicke" institucije, valjda treba napisati "drzavne institucije"
Niko vas neče,kao,i Bosanske Hrvate!Zato mir,i tišina u zadnjem redu,Bošnjaci za govornicu,i točka!
neka urgira duduk za njega
Nemere bolan. Nemere! od cijih si para otisao tamo. ko ti je kupio kartu? ko te je poslao? konju..... Bosanci i Hercegovci osvjestite se. vase pare trose.
Možeš se obratit jedino na sastanku mjesne zajednice Čajniče. Davno su vas ruske kujice pročitali, samo bi se isprovaljivao.
Kaze da ih obajvesti o stvarnom stanju hahaha cujem stanju. Predsjednika vjeca ministara BiH koji vice samo na stanje srba u BiH umjesto BiH I svih naroda u njoj
Naravno da se ne možeš obratiti! Jer nisi otišao kao premijer BiH već kao Dodikov nepismeni potrčko! I nisu “zajedničke institucije” već institucije!! A što se duduka tiče, ne iznenađuje njegovo prosipanje, jer šta šatordžija zna o Ustavu BiH i funkcijama!
Zajebali ga pravnici,kao Bakira za tužbu,protiv R.Srbije,jebi ga,šta možeš?Trpi,i šuti,jeba vas Putko!
O kojem stvarnom stanju da izvjesti? O onome da nije uradio apsolutno nista od dolaska na funkciji, nije unstanju da otkloni niti jednu blokadu koju je njegova stranka izazvala kako bi sakrila dokaze i ocistila katostrofe u rs-u, od ubijanja djece, trovanja ind. kisikom...
Ti se možeš obratiti na nekom stranackom sijelu ili u kafani. To je tvoj domet.
brabonjak mrs ...
Pantelija se može obratiti na kočićevim zboru prije koride
Haha, Amerika inače uvažava Tegeltijin proruski kabinet, ma hajte molim vas 😂😂😂
Kakvi licemjeri, kad njihovi ambasadori u Zagrebu i Moskvi odbijaju postupiti po zakonu i ponašaju se kako Laktašenko kaže onda je ok.
Nevjerojatno kako su ovi poltroni i rušitelji Bosne obicna ljudska i civilizacijska bijeda. Ne odvajam ih nacionalno.