Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potkuj me care, znaj da ih volim, za cvaju bi dao sve
@gooUser1599739928 Etnicka nezastupljenost Bosnjana u cjelokupnom sudstvu se ne smije vise tolerisati. To znaci, blokirati ne samo VSTV, nego cjelokupan pravni sistem dok se etnicka zastupljenost Bosnjana u vrhu i inace u tim institucijama ne dovede u zakonski okvir. Znaci ne dati prostora za nikakve izgovore mafijaskih manjina, nego krenuti sa blokadom kompletnih objekata, znaci sve im iskljuciti i zakljucati objekte da u opste ne mogu ulaziti u njih.
Jace od okova teze od lanaca Novcanice su zelene...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba te potkovati, al bukvalno... 😀
I brnjicu stavit, a samar nabacit...
Lik se poziva na nezavisnost suda od politike, a ide na nekakve konsultacije u tzv. I.Sarajevo kad ih Dodo sazove...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nova Dodikova ofanziva protiv stranaca i svih u BiH!
Oni koji šovinizmom podržavaju VSTV i pravosuđe da znaju. Jašar je dobio 20 god za pucanje na ambasadu a za klanje srpske DJECE u Hagu oslobađaju a u Bih sude na 10 god. Nije VSTV kriv već političari koji su makroi pravosuđa i stranci koji daju mito donacije i kupuju presude. Sloboda za Jašara.
u krivični Zakon BiH treba uvesti podrivanje drzave i za to odrediti kaznu od 5 do 10 godina zatvora pa bi se malo drugačije ovi Dodikovci i Čovičevci ponašali..a Boga mi i Bakirovci...
Samo stranci potkovani jos kad dodje Joe na vlast kad vas jos stisnu ima da bude te ko curice odlikašice dosta je i vašeg zuluma!
ahahaha Kažu bosanci da ih ne treba nadgledati XD
Nemojte slucajno preispitivati lopovluke koje smo vec obavili, jer su pare od mita vec potrosene, sta ce mo ako kriminalci traze pare nazad...
A ko ce vase lakrdije kazniti
Sad će uzet Sattler Sebi advokata
On hoće da popustimo uzdu i dizgine. Ne popuštaj nipošto.
"Što me žulja nakon potkivanja." Reče Tegeltija i diže nogu.
Sattlere ne treba ovdje reagovati emotikonom nego MOTIKOM, tako je Tito radio, jedini je on znao kako to treba
Približava mu se kraj...laganini...
Tegeltija znas da ti se blizi kraj, jer ti ide " izmjena" clanova zakljucno sa februarom 2021...nema ti Buhe, Jadranka je vec pa-pa, onda Monke i ode ti i od strane Suda BiH delegirani tvoj poltron Vukoje...pazi da ti ne izglasaju nepovjerenje nakon toga... ako ovi nasi bosnjaci u Vstvu imalo imaju damu, trebali bi....srecom imas jos ovu glupacu Berinu , koja nam ga trpa do grla ..fol bosnjakinja.
Jel neko od mentora mu pise dopis?????
A potkivanje ?? Pravi si dorat