Teorijaelasticnosti
Spol
Ženski
Boja avatara
55AD53
Banovan
Ne
Registrovan
15.04.2016.
Komentari
61
Komentari korisnika
Kome do sada nije jasno da je Naša stranka strani politički subjekt ubačen Bošnjacima, poslije ovoga povlačenja u korist Hrvata i onog glasanja Boške Cavar i Irme Baralije u Mostaru za gradonacelnika Kordica, nije zaslužio ni imati državu... Mi Bošnjaci smo skupo platili državu a gubimo je podržavajući kvislinške stranke.
Ne se*i života ti, dva kamiona se mimoidju a ti sa malim autom ugrožen...
Možda zbog Nickname-a?
Dovadzija je teški manipu... i čovjek niskih moralnih vrijednosti. Ako nemate boljeg kandidata nemojte ni njega, sigurno ce izgubiti. Apsolutno sam protiv i da Nermin Hodžić bude načelnik, uvukao se Devicu u neku stvar i samo mu pertle vire. Mislim da bi trebali razmisliti i jedni i drugi, kadrovska politika i jednih i drugih jako loša.
Alija Gluhovic pao iz 7 predmeta u masinskoj školi u Vogošći...
Mislim da bi Dino trebao posjetiti ili angažovati neko stručno lice koje bi mu radilo na njegovoj odbrani od optužbi... Način na koji se brani je exemplar one narodne Nije majka karala sina što se kocko već što se vadio...
Ima li negdje drugo kriminala osim u sredinama gdje žive Bošnjaci?
H komponenta je kroz oktroisane zavladala u KS, skidati ljiljane kao simbol je odricanje od 1425 dana provedenih pod granatama i mnoga druga zlodjela po BIH... Aferim HAZU produžena ruko.
Leglo korupcije Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine i Agencije za državnu službu Bosne I Hercegovine. Ogadile mi državu.
Teški fušeraj kada se gradilo i sad došlo na naplatu...