Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djubre korumpirano zubato.Ajanovic ti besplatno napravio zube.Sa kime si dogovarao u basti”avlija”,na veceri,da ces mu dati poziciju fed tuzioca?Hoces da ti i to malo puste smradu jedan.Tebe treba hapsiti.
Uplasio se covjek. Cak i za sigurnost svoju. De nemojte ga previse pocet ce i plakati. Pusti tr ga da zaspi mirno beba nasa
Koji je ovo oloooš
E jest ih zajebo. Ko god zeli dobru buducnost za svoju djecu neka ih salje u neke normalne zemlje
Pa imaš li makar mrvu morala i karaktera.
Ni stida ni srama!!! 😡😡
ma ugrožen si ćelo pravo eto sva ti kosa opade od sikracije hoće li te smjeniti...ko o čemu smrdi i latini o ugroženosti...ček malo dok postanemo gradjanska BiH i udjemo u NATO e onda ste hebali ježa u ledja jer demokratija je većina a mi to i jesmo
@svitac Nazalost,Hrvatska to sve ima pa je kriminal i korupcija eksplodirala.
E OVAKO SE DJUBRE JOS NIJE RODILO. ZRTVO? SRAM TE ISTID BILO TEBE I ONOG KOD KOGA SI ZAVRSIO PRAVNI FAX. MILIJARDU PUTA FUJ.
Manipulatoru jedan , ti žrtva ,ti si bjednik najveći .
Odlazi džukelo!
U svakom pravednom sistemu, covjek je nevin dok se ne dokaze obrnuto
Neka eksperti ustwnove vjerodostojnost snimka, jer zaista se cuju neki prekidi.. Mozda je samo isjeceno da se skrati.. Ali zvuci kao osjeceno
Svi clanovi VTSV-a trebaju da odu s njim zajedno. Sad kada ocigledno da Tegeltija "pada" sada ga uvlakaci napustaju.
A sta su davor i muriz ako si ti zrtva
Pa Mahmute što ne progovori koju?
Mahmut pravi Bošnjak. Da ne talasa,yebe mu se za državu.
Zrtva zao mi ga pravo !!! Sram i stid da te bude jer nas pravis ovcama....taj snimak koji smo culi jedino onaj terminator da je dosao i oponasao te pa ga snimili....ostavka pod hitno i zabrana rada u drzavnim institucijama zbog iskoristavanja pozicije !!!
Mahmut Svraka zivi u Banja Luci i radi toga nije smio govoriti na ovoj sjednici VSTV-a. Njega je naravno prije sjednice Tegeltija "obradio" u svom stilu.
Da ima postenja i morala kompletan vstv bi podnjeo ostavke