Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mislio da ne moze gore od Fadila, ali i srbi konja za trku imaju. Ja ne znam jel tegeltija ISTA uradio otkako je okupiro funkciju premijera???
Facundo Pomješo si ti buraz Povrce i Voce, vjeruj mi da nije isti okus kad jedeš Bananu slatku i kad grzeš luk naživo.. Nadam se da neces skontat nikad
Ljudima bila veća plata prije 13 godina. Gdje su cijene iz 2008. a gdje sad.
Zna Tegeltija da će mu ovi pokucati na vrata jednoga dana....
Telgeltija se ne pita , on ne zna jel došo ili pošo
jos jedan nacin podrivanja drzave! nista na drzavnom planu se ne smije desiti, pravi sto veci haos a oni uzimaju plate od te iste drzave
A ne mogu ništa kad su pod uzdama najveće šupljaže svih vremena, tj., politike. A politika ih hrani, tako da majmun ne grize ruku koja ga hrani. Daleko je nama ideal planiranja budućnosti kada na sceni imamo takav sistem upravljanja. U svakom trenutku mogu pustit svoje kerove na nas.
Što kaže komšija neki dan meni za svog sina vidiš kako sam dobro razmišljao kad sam ga uvalio u policiju jest da me je koštalo novog auta al ne žalim barem sam ga osigurao da ima siguran posao do kraja života,A da nisam mislio na to, sad bi u vrijeme Corne dobio otkaz i sjedio bi mi kuci na grbači.
Da se sav narod hoce pobuniti amin da se ludilu stane u kraj.
Doslo vrijeme i drotove da handre.NE smije drot nista vise nazalost.Ako su takvi onda nek ih handre.
Davno je drot pomnozen sa nulom.Eto i oni to znaju.Njihovi sefovi uzivaju a drotina pati.Ako vam je dobro nastavite tako drotovi .Kazu da nw vrijedite ni 500km bruto.A valjda i vi mislite da je to tako.Nazalost palica palica vam ne vrijedi.Aj vozdra organi reda.
E moji drotovi.Niti cete niti mozete sta izmjenit. I vi spadate u podanike kao i vecina..Strah i nepotizam su vas okovali.Pa prema tome suti i trpi.Jbg drot je drot nazalost.Vasi pretpostavljeni zive ko lordovi a vi i dalje pusite fore.Niko vam nije kriv.Haj vozdra drotovi valjda cete biti nekom bitni za 20 gog.Haa
koji jebe, kad su ostali trazili svoja prava tada su iste tukli.
VRATITE NAM PALICEEE!!!
pljuc!
Toliko je koliko je... oni se pozivaju na to koliki koeficijent imaju kolege na entitetskim nivoima...pa prvo bi trebalo danć podrže kolege iz Livna. Imaju najniže plaće, čak i duplo u odnosu na Sarajevske kolege
'' Izdvajanje uposlenih u policijskim organima iz Zakona o platama i naknadama u institucijama Bosne i Hercegovine i izrada novog Prijedloga Zakona o platama ''' A jojj :) Pa MI se nadamo protestima, pa makar i SDA/HDZ/SNSD UHLJEBA UNIFORMISANIH!