Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas pravda umjesto vage nosi kovertu
Hahahaaha kako se izblamiro dorat
valjda potkovicu ?
Da se mi razumijemo. TI njih slušaš ne iz uvjerenja, nego zbog para iz projekata. Kad ti to zavrnu, ti ćeš promijeniti priču. Zaboli tebe za suverenitet...
Tegeltoja,SNSD,Mile i suverenitet BIH??????!!! Sto se nasmija prvi put danas!!! Svasta!!!
Odvratno. Sta reci, odvratno. Fuj, kakva je ovo drzava kad je ovaj predsjednik VSTVa
"U ime Sjedinjenih Američkih Država, primite moju iskrenu čestitku na Dan državnosti Bosne i Hercegovine. Dok obilježavate Dan državnosti Bosne i Hercegovine i 25. godišnjicu Dejtonskog mirovnog sporazuma, jasno je da je mir pobijedio test vremena. Bosna i Hercegovina je iz mračnih dana prošlosti izašla jača i ostaje čvrsto i nepokolebljivo u svojoj predanosti ka euroatlantskoj budućnosti svojih građana", naveo je Trump.
Eto ti si ga postovao kada si Biku na noge isao u I.Sarajevo na skup. STOKO PODKOVANA. Ako citas,a znam da citas,akobogda ti u zatvor donosim pitu,i tebi i ostalim lopovima.
Moze al ne moze a moglo bi ali eto ne mora
Glup.. 🧠
Suvereni protektorat!!!
ONO 🤡
Zar ovaj lik jos obavlja ovu funkciju. Pa sta je nama ljudi moji dragi, zar smo bas toliki papci da nas vako levate kako im onoj stvati cejf?
E cuj sad postujuci suverenitet BIH???Potkovani miran budi,sad letis skupa sa tim kopitama u ustima
Mozes li dati ostavku, Korumpirani gade?
imamo prava da nemamo prava
Nisi ti kredibila da o tome odlucujes ti si samo debilan.
Činjenica da u SDP-u vjeruju Dodiku na riječ puno govori o samom SDP-u. U istom intervjuu u kojem je lagao o SDA, Dodik je iznosio laži i o Draži Mihailoviću, negirao genocid u Srebrenici, itd. Valjda mu i to Saša Magazinović i SDP vjeruju na riječ?
Sjetimo se da su Nikšić i Magazinović sa SNSD-om kreirali Zakon o prebivalištu koji je nanio enormnu političku štetu povratnicima u entitetu RS, što se moglo vidjeti i na proteklim lokalnim izborima. Takva lica ne mogu nikome držati lekciju o popustljivosti, i vitalni državni interes jeste držati ih daleko od mjesta odlučivanja 
Eh sad bi opet po starom, pa pa potkovani....
Bliži mu se kraj, pa pa pa
Zasto ovaj smatra da je jos relevantan? Pa covjek mu je emotikonom odgovorio. Eto koliko je bitan.