Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednu stvar recite koja nasa drzava moze??? A da nije kradja? Jednuuuu stvar?
@gooUser1577571000 Ali cekaj, nije do drzave nego je do ljudi. Pa Bosna je izgubila 60% populacije sa popisa 1991 godine. Problem je tu jos veci sto je izgubila 60% najinteligentnije populacije.
Mislim da Srebrna Malina treba dobiti posao prevoza vakcina. Oni imaju iskustva u medicinskom sektoru.
Malina ima donre hladnjace, oni ce to vama odraditi za sicu.
@Kamenica Ide tender 5 miliona za skladištenje i prevoz
Ne zna predsjedavajući ni kako se zove proizvođač cjepiva, a vjerovatno se radi o Pfizer-BioNTech vakcinama. Sad treba raspisati tender za nabavku zamrzivača ultra niske temperature da bi se održao "hladni lanac" . Na kraju će doći skuplje pita od tepsije.
Uskoro će biti otvoren žiro račun na kojem će svaki Srbin,hrišćanin,patriota moći da donira novac i pomogne našu partiju.Zastave gore,upalite baklje i marširajte u kolonama ! ZBOR
@ZBOR Zašto uskoro, a ne odmah? Čekate punoljetstvo da bi mogli otvoriti račun?
I opet je sve zakukuljeno. Naravno da znaju tacne informacije. Samo eto problem je reci bilo sta transparentno. Sve je neodredjeno, samo znaju da ce nam naplatiti.
Bacanje para. Prvo anketa da se vidi koliko ce ih primiti, pa sacekati snizenje😁
Ovo je strasno. Pa nema aktivnosti na kojoj nece pljackti ljude. Naravno ini ce dobiti besplatno, a ostatak nema plati. Vjerovatno ce oni postaviti cijenu npr 100KM, jer mi necemo moci nabaviti. SVe je ovo vec radjeno na ratnom Tunelu (logika ratnih profitera)...
Kako, da košta oko 10$? Ako se ne varam, cijena od Biontech/Pfizera iznosi oko 22€! Tu cijenu je EU dobila na račun nabavke od 450 mio cijepiva! Znači, Bosna dobija ruski Sputnik?🤔
@EdsonCavanni Ruski Sputnik nije problem skladistiti jer se ne mora skladistiti na -80 stepeni, samo Pfizerova jer je RNA vakcina, ko ce im znati sta smjeraju...
Vama samo ruske vakcine glavonjo
sad kukate za skladistenje,jeli nedavno covjek bio na tv i objasnio da on ima komore hladnjace po svjetskim standardima,i u cemu je sad problem..mozda nema vas tu u lovi..majmuni nasi nesposobni.samo interes je bitan..
ma kod vas je sve lagano cudi me da ima nesto teško kod vas
Nase su najbolje hahahahahhahaha
@BIMDDC200200 i respiratori su na kraju dupli bili, a ne neki kineski skart
Ne bi me iznenadio scenario, da dobijemo vakcine i da se iste "pokvare" jer smo ih nemarno skladistili.
Jel ima svinjetine , ako ima ja cu jednu duplu sa somunom i puno luka
Ne može se o vakcinama govoriti "jedna koju je najteže transportovati" - veoma je bitno da znamo koja vakcina nam dolazi!!!
Ka'e Grizelj da je na raspolaganju!!!
Vašim intelektualnim kapacitetima svaki zadatak je težak i najteži.