Sarajevo: Moral&ćudoređe
0
Tangice na penisu "Multikulturalnog čovjeka"
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad sve je relativno, ako su mu pokrili ponos zbog toga sto se smatra da je bosancima veci pa da strankinje ne bi stekle krivi dojam onda je sasvim u redu sto su mu navukli gacice, medjutim ako su mu navukli gacice zbog toga sto nekom bode oci onda je tom nekom krajnje vrijeme da upali svjetlo...
yebem ti mamicu u usta zvaljava
Imamo li mi u RS-u kipova sa cunama?
hahahaha mogli su mu stavit samo lozni list i onda bi svi bili zadovljni,hahaha oni sto vole da gledaju golu guzu i oni sto ne podnose gledat golu cunu;:-)D. BiH4EVER!
prica ispricana za 10!! svaka cast panjeta!! mislim da ce ovakvih stvari iz godine u godinu biti sve vise jer se priblizavamo (htjeli ne htjeli) pomenutom zapadu, a nove slobode ce nekim grupama i pojedincima biti tesko prihvatiti. a njima je zagarantirana sloboda da ne prihvataju te nove slobode.
simbol glavnog grada evrope je dijete koje poški.svi se slikaju ispod ovog spomenika.
Nazalost za te primitivce je jedini problem u BiH i u Sarajevu, jedna cuna na jednom kipu! Sarajlije u akciju, nabavimo sto vise kipova sa cunama i kokama!! Bravo majstori divim se vasoj pameti, cak vam i zavidim. Vjerojatno da imam vasu pamet imao bi puno manje problema u zivotu. Da mi se odmoriti sa vasom pamecu!
Ma sta vi znate sta je umjetnost. Bagra nepismena. Ella
Mora da nema osunecenu kurc.inu pa ga vehab sarajlije ne zele u svom susjedstvu. E da je to jedini problem s kojim se ti suocavaju. Ljudi su fizicki u 21 vijeku a mentalno su u doba pred renesansu 12 - 13 vijek.
Motiv je to što ćunu nisu upotrijebili ni za šta drugo osim za pišanje :)
Moral na seljacki nacin!
orginalan fazon, zanimljiva sala jako... al mi nebi bili mi kada to odmah nebi preraslo u međunacionalno prepucavanje na vjerskim i moralnim osnovama... sto i onoj teti niko nije svatio grudnjak cice su joj puno vece neg cuna kod ovog lika puno vise bodu u oci a ima ih dvije haha!!!
e eto niko od nas nema ni ćune ni koke, pa kada ih vidimo sramota nas. Veličamo mnoge druge stvari, a prave stvari ,koje daju život i najljepši osječaj na svijetu koji se može doživjeti, ćunu i koku, sramota je veličati. Neka se oni idioti koji su to uradili zapitaju zašto su to uradili, sa kojim motivom, sa kojim vjerovanjem??? To ako oni ne vole svoje ćune i koke, ne znači da ostali ne trebaju da ne vole!!!!!
odavno nisam bolji clanak procitala svaka cast Panjeta :)
Sarajevo i BIH su toliko moralni, da na svakom cosku viri kriminal, korupcija, religijski pedofili itd. Ali nemoralan je kip sa penison. Sve naopako pa sta ces.