Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postojanost Bosanaca i Hercegovaca, Katolicke vjeroispovjesti. Pogledajte pogled sa groblja, da li Vam se cini da su to tudjini tu zivjeli?!! NE I NE Ovo je BiH! Ko skrene sa tog puta, propast mu je, ako ne u njegovom zivotu onda u zivotu njegove djece!!! DRZAVA TUZLA!(Ovo samo za napacenke, ionako nece skontati poentu)
Kako kome, nisu svi zaslužili raj, ima ih koji idu dolje
Zašto trošiti vrijeme onda u ovoj propasti od države ako nas čeka "božije kraljevstvo", "raj", kada umremo? Kad prestanete vjerovati u bajke onda ćemo nešto postići
Carstvo glupih i kraljevi ničega. Smrt je biznis i ništa više. Dobio si priliku da postojiš a onda ti popovi i razne budaletine operu mozak. i mrtav im robuješ.
Od srca želim sretan blagdan našoj katoličkoj zajednjci u BiH, da ga provedu u blagostanju i sa srcima ispunjenim ljubavlju, da se vrate na pravi put i da krenemo zajedno u budućnost sa Željkom Komšićem. Tužno je to što imamo više katolibana i Ustasha od katolika. Neka se isti ne kačaju na komentar sa svojim glupostima. Hvala.
Smrt je smrt.Nakon smrti nema ničega.To je sve izmišljeno samo da bi se ljudi držali u strahu.
@MajoriziraniSkutor A zašto bi on trebao da dokaže ono što je sasvim prirodno a ne ti koji veruješ u nešto što je potpuno antiprirodno.
znaci bozije kraljevstvo.......gdje cu ja upm..........bicu beskucnik kad umrem
@ZmajevoOko hvala...........sam se pitam gdje ce to moje mjesto biti.......nece biti u raju niti u dzenetu......a bobme ni u paklu iliti dzehenemu
U kuhinju ces ti opet :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)