Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih Švrakinski paket usvojio!!
Probajte sa Ilijaškim paketom, dobije se Dević gratis
Politika u BiH je kao los Brak. Imas tvrdoglavog muskarca koji je dominantan (Bosnjaci) koji voli svoju porodivu (BiH) ali ne toliko zenu (Srbi i Hrvati), koji svojoj zeni ne da ni da pogleda kako je u drugoj porodici (Hr i Srb) a ona bi svasta uradila da bude bolje, nekad izaci sa tim porodicama ali on ne da oa neda, jer se boji da ce mu ona otici, a njemu se ne mijenja narocito ne na sebi.
Iz ovog sto pise u Aprilskom paketu da predsjedavajuceg vjeca ministara predlaze 1/6 od 87 clanova predstavnickog doma(15 delegata),a imenuje predstavnicki dom sa nadpolovicnom vecinom(44 od 87),Haris Silajdzic nije u pravu vezano za blokade. Uvijek su SDA + SDP +ostale probosanske stranke imale nadpolovicnu vecinu u predstavnickom domu a nije morao potvrdzivati dom naroda. Za predsjednistvo isto,po meni,nije u pravu.Daleko je bila veca dobit za BiH nego ovo sad.Harise,Harise.
Ne podvaljujte ljudima muda pod bubrege, nisu ovo neuspjeli pokušaji nego su ovo pokušaji urušavanja državnosti BIH koji su uspješno odbačeni.
Čekamo Bajdena i ovog Švarc Šilinga. Mladi su to momci, rješiće oni to narednih 25 godina, kad nisu prethodnih 25.
hvala harisu siljadzicu koji je dokazao da je ogranicen i dsn danas to dokazuje
Preko 90 nadležnosti su prenijete sa entiteta na državu.........polako, ali sigurno...........
Koliko još partija BiH moze istrpiti? Ni u jednoj tačci nema saglasnosti.Koji su nacionalni interesi BiH? Niko ne zna ili svako ima svoj vid ! Vakcine nema a oni o Aprilu 2006 .Koji resus intelekta uhljebara , to nema evropa .Svi sve znaju ali napredka nema. Jadni mi ,jadna naša omladina,jadna evropa sa nama !
Manite se paketica nismo dijeca, brisi entitete i pravi gradjansku drzavu makar Japanac bio predsjednik
Političari iz svih naroda da promijene sistem u kome ništa ne rade a pored plata, komisija, službenih auta i reprezentativnih ručkova, ubijaju pare "mitom i korupcijom", sistem u kome je stranka važnija od oca i matere, eeeeee igraj narode! Ne stiže kuja zeca nikada. Kada biti vijećnik u nekakvom općinskom/gradskom vijeću bude privilegija a ne "radno mjesto" tada i samo tada možemo se nadati da će biti bolje.
Aprilski paket propao i svi paketi do sada. Promjena ce se desiti samo ako amerikanki kazu. Nego sta je sa ikonom, respiratorima ??
dragi boze, nek ova drzava vec jednom propadne. 20 godina se krece u mjestu, nista se ne mijenja, uvijek je isto. raspodijeli se Bosno vec jednom na 3 dijela da vec jednom se makar nesto DESI sto ce nas u buducnost dovesti
I vi popiste mozak sa ti aprlskim paketom prvo ikona sa aprlski paket a jeste naporni j....e
Urediti drzavu tako da se predsjednik bira u parlamentu i jos dva negova zamjenika, pa neka se rotiraju svakih 8.mjeseci.Ojacati Vijece ministara ali pirije svega. 1.Ekekronsko glasanje u smislu skeniranja glasackog listica 2.Zakon o porijeklu imovine 3.Mandat da pripada stranci a ne pojedincu, da se sprjeci izborna korupcija
haris silajdzic je zajedno sa ujakom bozom ljubicem alkoholicarem nijazom durakovicem i izdajnikom zilicem uspio da obori aprilski paket i otiso u zaborav