Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeme im se zatrlo dabogda, pa da više ne čine ovakva zlodjela.
@Frogly Genocidno sjeme, amin..
Amin!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Imali ste sva moguca naoruzanja, ubijali ste neduzne civile, zene, djecu, palili kuce, istrebljavali...i opet da evropa nas ne zaustavi, *** bi vam majku cetnicku! Pokazali smo vam zube, na pocetku sa motikama, da bi vas nadjacali! Picke ste obicne, to smo vam i dokazala, i jos kad osporite BiH, treba vas iskorijenit! KUKAVICE
to bi bilo jedino rjesenje za mir na ovim prostorima.
Treba sve Zlocince za koje se zna i koji slobodno hodaju kroz Bosnu à i citav Svijet na Facebook profil otvoriti i Svakog prijavit Tj Ime Prezime Mjesto gdje Zivi itd tj koji zlocin i sta je Uradio vjerujem da ce se Svakog Srbskog genocidasa rodjeno dijete ili unuk unuka stidjeti.
Ma jok ba, kakva masovna grobnica? Kakvi zločini? Vjerujte Dodiku, on bolje vidi i zna sve od nas samih.
I kad kažu da bh. entitet RS nije "genocidna tvorevina". Pa šta je majku Vam j3bem? Gdje god se okreneš kosti. Gdje kod zabodeš lopatom/ašovom naletiš na posmrtne ostatke nevinih ljudi. Gdje ima da su Hrvati/Bošnjaci uradili ovako nešto nad Srbima? I kažu Srbi nisu genocidan narod? Nema izuzetka ni jednog. Ko fol dobri su kad su u manjini, a kad ih ima više, zločinančki su uvijek nastrojeni. Zlo jedno veliko od naroda. Pu sjeme im se zatrlo.
sta reci jadni ljudi
I u Prijedoru se desio genocid, kao i u Srebrenici. To se mora pokrenuti pred medjunarodnim instancama. A najjace mi je kad predstavnici cetnika iz RSa kazu, krivi su pojedinci za ove zlocine, nikako cijeli srspski narod. A 95% tog naroda izabralo Karadzica. žNaravno da je za zlocine odgovorna vecina srpskog naroda, i genocidna tvorevina ne moze i ne smije opstati kao realnost.
Jebeš zemlju u kojoj javno na najposječenijem portalu genocidne zvijeri čiji su očevi počinili taj isti zločin pljuju po tim istim žrtvama i tom istom narodu najavljuju buduća stradanja ,Jebeš i klix i zakon i ovakvu državu !
Ubice se jos uvjek nalaze u prijedoru!Prije nekoliko dana stigao je i ubica DARKO MRDZA ,kazu zbog dobrog vladanja pusten ranije!pa nije i u zatvoru trebao ubijati?dosta sto je za 225 Bosnjaka na Koricanskim stijenama koje je streljao dobio osam godina!! Mozda SLavko MIletic zna koje organizovao ovaj genocid u tomasici kod omarske??
Hirohito ti si tipični Željkov Bosanac i stradanje nevinog naroda ti trpaš u politički kontekst i izjednačavaš strane ,i onda se pitate što kofol socialmultikultidemokratske stranke jednom u 20 godina dobiju 17°% na izborima i to nazivaju "istorijskom pobjedom " ,sram da vas bude komunjare !
Možete me dislajkati koliko hoćete, al u mene je uvijek mač podmazan ! Zlu ne trebalo. A vidjeli smo da je trebalo. I trebat će.
Balijo pa ti kreni sta cekas.
Ismete, a da promisliš još jednom prije no što počneš baliti ? Nije tako davno bila 1995... sjećaš se?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko je god pocinio zlocin treba da odgovara,mada mislim da lažete i napuhavate,kao i sa srebrenicom
Otkud vas toliko po tim grobnicama majku vam jbem lažljivu.Ispašce da smo vas milion pobili,mada ne bi bila ni neka prevelika steta
kako te nije sramota tako govoriti, zivis u 21. vijeku mada vidim da si zaostao negdje u paleolitu, smece smrdljivo
za tebe bulo je spreman jedan veliki debeli srpski kurac.Podmazi picku slaninom pa da naletim!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako je samo ljudsko zlo strasno i jezivo...
Nek je na sramotu redakciji što dopušta komentare koje vrijeđaju nevine žrtve fašista iz genocidnog entiteta ,svojim odobravanjem i vi klixsovci pokazujete kakav imate odnos prema Bošnjacima i njihovom stradanju !
Samo vi nemojte o fasistima, pa vas je najvise izginulo jurisajuci na Staljngrad, resto bio koljac u ustasama ili handzar divizijama. A i broj zrtava je 10puta veci, zato balijo ne seri.
Ima li sad kome šta nejasno???? Ima li onih Bošnjaka koji sad nisu spremni da se zakunu Stvoriteljem Svih Svjetova,da tzv.entitet "rs"jednostavno MORA biti uništen,ne narod,nego vještačka i genocidna tvorevina mora biti pregažena kao balega na asfaltu, dodik i njegova bolumenta imaju obraza i pozivati na nekakvo izdvajanje dok se bošnjačke jame i dalje odkopavaju,imal kome da neke stvari nisu jasne,znam da su ovo oštre riječi,ali ko može na ovako stravične slike ostati pri normalnoj pameti,gdje je gradonačelnik Prijedora,zašto ne dođe i ne pogleda istini u oči ? Ovo je samo još jedan u nizu klina zakovanih u kovčeg zvani"otcjepljenje". Srpski mediji uglavnom šute,portal kurir je objavio tekst,b92 nisam siguran,u dodikistanu je stanje potpune letargije i ravnodušnosti dok se bošnjački i hrvatki kosturi vade njima ispred nosa, ima li onih kojima sada treba objašnjavati zašto je dodik za ukidanje suda BiH,SIPA-e,vojske i svega Državnog,??' Nadam se da nema
vas koji hocete sve srbe iz bosne protjerati i napraviti etnicku cistu muslimansku bosnu treba eutanizirati
Da im se sjeme zatre!
A kako oni znaju da nema tu srba u toj grobnici?Jel oni kad vide kosti odmah po kosti znaju da je bio musliman ili hrvat il kako?