Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav jadna napredak s dva usvojena zakona koje su redukovali po svojoj mjeri a vi zbog Ukrajine i Moldavije dali zeleno svjetlo koje je ustvari toliko crveno da se u njega nemoze gledati
Sigurno da ne moze.Ali se moraju stvoriti pretpostavke ja njegov odlazak.A to je novi Ustav koji ce onemoguciti UCJENE BLOKADE.Jer sljedbenici politike Genocida UZPo zele odlazak Tz Visokog .da bi moglo ostvariti cilj.To je slabasna nejaka ucjenjena BIH..kojoj komsije susjedi nikad Ne zele dobro i zele je uvjek imati u Sahu.Blokirati ciniti nefunkcijonalnom.
Bubi se buba
Imamo već usklađen Zakon o vinu i rakiji, još da uskladimo ostatak i to je to
Ovdje su obnovljene ideologije 90tih, ciji smo taoci do danasnjih dana i nema nam napretka. Manju, a geografski ljepsu drzavu sa ugodnom klimom, morem, planinama, sumama, jezerima, tesko je naci. Sve sto je lose potice od ljudi, tj politicara, a dobro od zemlje.
Mi smo oduvijek bili u Evropi za razliku od npr. Gruzije koju gurate u EU, a nalaze se na drugom kontinentu (Azija)
hoćel sad Krmošenko počet pjenit i prostačit? ili je danas u stacionaru na terapijama?!
Moze bez visokog ako posaljemo sve muske i oruzje u Ukrajinu a oni da obrade nase zenske tako nekako
Možemo mi i na Mars ali narod mora ukloniti razbojnike koji svjesno uništavaju BiH
dokle god su vecina islamske vjeroispovijesti u bosni oni ce ovako palamudati i postavljati uslove nove i podrzavati Čovića i Milorada
Ulaskom u EU svaki zakon bit ce ti ko i OHR za vratom Mile.
Sreca pa Dino dodje a ode ona dembelija, sta bi mi s njom cccc
Nije moguće, ne bih ulazila u detalje jer veze nema o OHR-u
Mi već skoro 30 godina imamo stranog upravitelja, stranu vojsku i strane sudije, da bi nam bilo neobično bez njih. Moj komšija od 30 godina, koji baš nije najpametniji, misli da svaka država na svijetu ima stranog upravitelja, jer nikada nije napuštao BiH. To ti je kao kad djeca naviknu, pa više vole maćehu od majke.
Sigurno da ne moze.Ali se moraju stvoriti pretpostavke ja njegov odlazak.A to je novi Ustav koji ce onemoguciti UCHENE BLOKADE.Jer sljedbenici politike Genocida UZPo zele odlazak Tz Visokog .da bi moglo ostvariti cilj.To je slabasna nejaka ucjenjena BIH..kojoj komsije susjedi nikad Ne zele dobro i zele je uvjek imati u Sahu.Blokirati ciniti nefunkcijonalnom.
Ako ne moze sa VP ne moze ni sa Dejtonom.
Niko od ovih komentatora sa Klixa neće doživjeti da BiH uđe u EU. Nemojte nasjedati na te gluposti više. O nekakvim euroatlanskim integracijama prde od kad sam bio golobradi mladić a sad sam pred penzijom i nema naznaka nikakvih da bi u sljedećih 50 godina mogli postati članica. Čuvajte to što imate da vam djeca ne postanu beskućnici i kurdi...
Imamo sve preduslove za aneksiju kao nekada. Imamo kondominijum, upravnika, stranu vojsku, nametnutiu zastavu. Ostalo je jos samo da nas zvanicno anektiraju
Može te jedino anektirati novim Potočarima,Korićanskim Stijenama, Ahmićima.... Gluppppane jedan retardirani.
Kao da smo na pragu ulaska u EU pa da se riješimo stranaca!? Nažalost, oni su neophodni dok se vode ovakve politike u BiH.