Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi nastavnika fizickog vaspitanja sto se metilja gdje mu nije mjesto!
@gooUser1565253347 tebe čekamo da tebe vidimo da se ti guraš.. u stvari ti si se progurao u nečijem dupetu !
Jedan bravar napravio 14000 fabrika a SDA HDZ SNSD unistili sve to za par godina. Nastavnik fizickog je razvalio lopovsku SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vijesti na klixu ovih dana su: sutra se otvara porodilište, danas će biti otvoreno porodilište, danas je otvoreno porodilište, juče je otvoreno porodilište, porodilište koje je otvoreno prije dva dana, nedavno otvoreno porodilište... još kad se rodi prva beba u tom porodilištu, pa prvi blizanci, pa....
@Keyse hahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 100% reciklaža artikala.
nek nazivaju ovo i populizam i trikovi i difovac...ali samo nek nastave olaksavati narodu, povecavati kvalitet i sirinu usluga , kao i plate sto su neki dan digli, a ko prepozna prepozna
A vidi Mite Kite Kurtovica,4 mandata direktor,sjebao i opeljusio sve,ali prvi rodjak Zvizdiceve zene Samire.
Dinoooo doji li Dalija gdje god stigne😂😂😂i,koga doji?
Vidi Konakovica buduće primalje
Jao ovog smrada konakovica,svuda se petlja.Dino da li i ti dojis gdje god stignes ka tvoja Dalija?Lijepo je sto ona doji gdje god se nadje i u svako doba,to je radost za narastaje😂😂😂
Zašto se zove načelnik Hadzibajric na ove svečanosti ničim nije doprinio niti je bolnica na njegovoj općini. Čemu to?
Zbog cega je ovo glavna vijest? Ovo medijska manipulacija ocigledno sluzi za politicke poene, a ne za gradjane. Kad se vi politicari budete prestali hvaliti po medijima, onda cemo biti sigurni da radite za nas, a ne za sebe!!
Sarajevskoj Opcoj bolnici cestitamo na otvorenju i zelimo puno uspjeha u daljem radu, a obzirom da tu rade sposobni i kvalitetni doktori, profesionalizam nece izostati.
Niko se ne bavi problemom bračne nepolodnosti bitno je da se nabavi oprema i pokupe pare od tendera, a mlade šaljite neka placaju vantjelesnu oplodnju u privatnim klinikama. Zali Boze opreme, nemas ginekologa da valja, ali eto babice ce im svakako same vršiti porode kao i do sada, a oni ce cekati da prime mustuluk.
Bruka. Sad će revizori utvrditi nove nepravilnosti!!! Nije mi jasno šta hoće ovi. Samo se provaljuju, a Dino je izgledao našao sebi novo rdano mjesto kada ga Fahro napenali iz Skupštine KS.
Jesu li oni doktori sto su u muriji dosli na otvaranje?Ko ga ovaj Kravic zavarava?Pa sve je staro!
Sve e-lita u prvim redovima. Isto kao da su otvorili svemirski brod. Samo ko ce se poradjati to je pitanje?
Sve isto.Ne znam sta su obnovili.Harabatije
Svakacast
NAJVECA GRESKA SDA STO IZGUBISE KONAKOVICA, NISU NI SVJESNI KAKAV JE POTENCIJAL!!!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jasta je,evo svi placu sirom zemlje sto je SDA nabila munafika nogom u dupe.Pa SDA se cisti od smeca kao sto je Zukic Amir i njegov rodjak Dino konjakovic.Svi placu smrc,smrc,kme,kmeeeee