PareSamoPare
Spol
Muški
Boja avatara
3FD8B9
Banovan
Ne
Registrovan
21.03.2019.
Komentari
6315
Komentari korisnika
Kako su pucnjave, gazenje pjesaka i bombaski napadi povezani uvijek sa starim sarajevskim porodicama..
Kako su pucnjave i bombaski napadi povezani uvijek sa starim sarajevskim porodicama..
Firme ulazu zalbe kako bi otegnule proces jer rade na drugim projektima..hoce tender da dobiju ali tek 2027 godine kad budu imali kapacitet. Navedi imena firmi ministre!
Svi se bave uzimanjem brzog sitnog novca u BIH..niko nece da napravi zdravi sistem izgradnje fudbalske sredine...
Odgajamo srbijanske fudbalere i guramo ih u svakoj selekciji a oni hladno odu da igraju za Srbiju...a bosnjaci po skolama fudbala glume velike selektore i daju maloj djeci da trce po 15 minuta u krug..dodire s loptom mozes nabrojat na prste svih udova...turniri su 7 svjetsko cudo jer lo ce se zamarat utakmicama jos..
Dodik kaze nema tijela..nadji te ih....jer on zna da su tijela izmjestana po nekoliko puta....vrh RS i dan danas sigurno zna lokacije masovnih grobnica. Viskovicu jel tako?
Vucic ce docekat ove u Srbiji rasirenih ruku i jos im dati vojne penzije.
Kad ce pasti neki tender direktor iz jakih bosnjacki firmi,? Zna se ko hara postama i elektroprivredom a ne vraca nit marke u sport i kulturu..
Sinovi bivsi fudbalera imaju zagarantovano mjesto u akademiji. Takentovana djece ima u Sarajevu samo pojedine skole fudbala gledaju samo svoju zaradu i novac je ispred turnira, kvalitetnog treninga u improviziranim mini terenima, broj djece na treningu je bitniji od rada sa djecom...filozofiranje roditeljima i namjestene lige po mjeri trenera su najvece zlo u FSKS.
Efendic jos da rijesi problem na Otoci sa saobracajnim dzepom , ukine semafore pisle zeljeznickog centra i na svrakinom renovira saobracajnicu i ukine semafor kraj hife.....fudbalski teren na Dobrinji...kao i da omoguci besplatan parking kod Merkura i rijesit ce dosta problema....