Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam ovih dana o tome kako je "novi vlasnik" termalne rivijere zabranio ulazak malim Romima.... I mislim si, koji novi vlasnik? Zar nije nakon deset godina Rivijera trebala preci u vlasnistvo Kantona? Moze li se znati za koliko je novi vlasnik otkupio prava od Kantona, je li bilo tendera...?
Meni su Terme najbolji bazeni jer se takva prilika ne propušta idem svke subote na Terme i ludo se zabavljam hvala vam na ovakvoj organizaciji i na ovakvom trudu da ovaj bazen bude najbolji i hvala vam na lijepim provodima pozdravljam sve ljude koji su pomogli da bazen Terma bude jako lijep i one koji su nama darovali prekrasnu rekreaciju na Termama.
sve je extra osim kuhara adisa