Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaju Bošnjaci Hrvatima ni da postanu manjina 😁
meni su ovakve vijesti divne. Ovo znaci da nema vise budala da rade dzaba, i da se vise narod ne prima na onu "sabura, bice bolje"...
Samo vi slusajte placenicku ftv. De jos koji prilog kako je livno grad duhova a u biti nestadose gradovi u svakom kutu bih
Broj Hrvata i Srba u BiH je stabilan a broj Bošnjaka rapidno opada...vidjeće se to na idućem popisu
Ljepote feminističkog ustroja društva. Daš ženama slobodu da vode porodicu i one odgajaju mačke umjesto djece
Ode raja.
Čovjek ima potpuno pravo da bude glup. I to pravo mu niko ne može osporiti. Ono što se glupom čovjeku može osporiti je da ima bilo koje drugo pravo.
Broj mladunčadi u Bosni direktno utiče na čistoću klozeta u Njemačkoj te stoga očekujem skoro upozorenje Njemačke o mogućim sankcijama.
Stvarno uvjek smo čekali da svi hrvati odu kad ono odoše naši. Ovi koji odu neće se nikad više vratiti u nesređenu državu. Hrvati se vrate... Oni idu gdje je bolje i mogu svuda, valjda imaju EU pasoše... A Srbi oni neidu nikuda... Oni neuzimaju njemačko državljanstvo. Odu na posao svuda ali se vode ovdje.
samo neka globalna katastrofa može spasiti BIH od totalne pustoši ... ili ilegalne migracije i naseljevanje pakistanaca i afganistanca ...
natavi li vladata SDA HDZ SNSD ovdje ce biti pustinja uskoro
zato su tu arapi da popune prazninu. Neko mora naslediti pustu zemlju. Narodi se mjenjaju ali zemlja ostaje ista.
prvi ovaj sto se sliko je levatina.nikakav student bio,po politickoj liniji zaposlen.sve se vraca sve se placa.kako ste pravili sistem i ko ga je pravio tako vam se i vraca.jbt si mater svoju
Idite i pare saljite.Mi cemo jos stotinjak marketa i benzinskih pumpi otvoriti da se ne guzvate kad nam u goste dodjete.
Austrija njemačka ili kako oni znaju reč esterreich i deučland
Odlaze nezadovoljni, to je dobro za vladajuce stranke.Uzmimo naprimjer Sanski Most. Prakticno ostali su samo one familije sto glasaju za SDA, zaposleni su po javnim upravama i firmama. A isto je poznato da ove familije sad sto odlaze unazad 3 godine, cim napuste BiH, ne zele misliti o politici, niti glasati, jednostavno im je muka od toga, sto je opet dobro za vladajuce stranke. Prakticno nema ih ko vise smjeniti, niti ima mase za proteste vise.
@moja_tetka logičan i pametan komentar a koliko danas i stvarnost.
Nije to nikakav zabrinjavajući trend, već olakšavajući trend za političare. Smanje broj korisnika budžeta za 177, a povećaju budžet i nuima ostaje više.
sve je lijepo dok mi radimo i uplaćujemo u pio.... ko će nama uplaćivati.