Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PIPO I Asim moj
Ja vijesti i go*ana! Ovi su nadmašili i Avaz!
Mozda ga je pozvao da love medvjede po Sibiru, a Tihica nije pa sad krivo Tihicu i hoce in da se pokaze pa lovi ribe u mutnom.
HARE PROLUPO
nema nama drugog puta,nebo je visoko a zemlja tvrda, Bosna u zagrljaju interesa moze samo da stenje i da polako nestane. Bosanski tumor mora da se sanira i to sredstvima kakvim je i nastao.
Harise to Rusko fasisticko pseto sikterisi jer on i njegova krepana i smrdljina Rusija su saucesnici Genocida nad nama jer su svo vrijeme podrzavali septicku smrdiju i dr Dabica u agresiji na nasu domovinu.
uh polako ba, zbuniste me s ovolikim informacijama.
Ovaj clanak ponovo dokazuje vrhunac BiH novinarstva :) MA BRAVO MOJI NOVINARI, I TREBA VAS BITI! Vrijednost informacije NULA! AMA CISTA NULA!
ja nicevo ne panimajem sto ti skazal Suvalov. Svaka cast za autora clanka, pravi profesionalizam.
Pa Vladimir je i Srbima na Kosovu skazal NJET !!! I poslao im pokvarene konzerve kao sadaku,hahhhaaahaaa !
Pa Vladimir skazal , NJET!!!
I.........sta je bilo u ODGOVORU??? Joj, koji clanak....:-))))))