Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram doktora da bude! Imaju li oni djecu? Nadaju li se njihovom dobrom zdravlju i zivotu? Umjesto da na bilo koji nacin pridju roditeljima i pokusaju umanjiti ogromnu stetu koju su im napravili oni ih kao zvaku razvlace po sudu. Ghovna od ljudi.🤮
gdje su sada memic i dragicevic da podrze ovu porodicu
Dokaz da su političari kriminalci i lopuže je ovaj predmet jer vlast štiti one koji su počinili ovo ubistvo, samo zato jer su iz njihovih redova. Ista stvar i sa slučajem Memić, a koji su određene stranke iskoristile za svoje političke poene pa na kraju i njih pustili niz vodu kada su shvatili da im više ne trebaju, a članovi porodice se uhljebili i čak prestali optuživati neke osobe koje su prije uhljebljenja svrstavali među glavne krivce.
Ovo suđenje ometa trojka ,posto su svi u ovom predmetu njihovi članovi,treba to presjeći