Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kod nas u drzavi sve moze pa i ovo. Popularizam sve vise prisutan, nije to sto je nesto sveto nego da se pokaze kako mi drzimo do obicaja. Hajde prestanite vise vjerovati i pocnite nesto ostavljati iza sebe. Uradimo nesto za dobrobit sve nas a neka se moli ko kako hoce i gdje. Religija je privatna stvar svakog od nas i treba je istaviti na kucnom pragu prilikom izlazka iz kuce. Lupajte mi minuse hadzije i vjernici od dzume do dzme, ili vjernice od ramazana do ramazana.
dobrobit svih nas* ostaviti* pardon
@Cyberkoo ajvatovica nema veze sa vjerom, ajvatovica je samo obicaj buraz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neki zaglavili u srednjem vijeku :/
hahahahahahahaahahhahahah daj Trampe bruda pusti me da sravnim sa zemljom ovu splačinu od države pliiiiiiiz popušiću ti!
ma daj, pa trebali ste cekati petak ili subotu, tamo negdje od 7h pa blokirat grad dok se ne vrate...
Konjanici starih Bosanskih kraljeva?
Bosnjaci katolici imaju medjugorje sto je nigdje veza sa krscanstvom.Medjutim bosnjaci islamske religije odgovaraju sa ajvat dedom.Bosnjaci pravoslavci sa ravnogorskim okupljanjem gdje se ukazao Drazo. Koje balije .Od vjere biznis napravili.Al sta ocekivati kad je prvi reis bio ceric opljackao merhamet.Sda muslimani samo proglaseni bosnjaci
Opet AjvatoVCa.
@DRY374 ooo drinsky jazz baaa jesi ziv hebo ti sestru sam sebi... jel to onaj despot sto ni na guranje ne moze da upali?
https://youtu.be/4eqO-a2_k8w
srbi paradiraju despotima a bosnajci kljusinama...:)
Medzugorje na aparatima
zar se jos fura ajvatovica i ovo sa konjima ....