Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SIKI De ba ne baljezgaj nego smisli sta hoces da kazes pa onda to napisi tako da je razumljivo za druge.
Vidite li koliku je gresku napravio Alija Izetbegovic sa promjenom nacije Musliman-u bosnjak,pa se sada mnogi pitaju,a nije proslo mnogo vremana ;kakav li je to\' muslimanski logor\"-i za kratko vrijeme ce ljudi poceti pricati da u BiH nikada nije bilo[muslimana] i uopste im nije jasnoi odakle potice taj naziv.I doce do takvog saznanja da je \"RAT\" u BIh upravo bio samo zbog imena [Musliman],a da su bili bosnjaci sigurno se nebih ni ratovalo,sto je i jedina i glavna Alijna zam,sao.Pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
I mene zanima sta je to \"muslimanski\" logor. Postoje li katolicki, protestantski, pravoslavni ili budisticki logori?
\'\'čuvar muslimanskog logora\'\' impresivno da logor je bio \'muslimanski\' kako to znate? jeste pitali logor o vjeroispovjesti?
Nema, ne ispunjava onda uslove za policiju