Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I domace stanovnistvo improvizuje godinama. Ne znam cemu su se imigranti nadali.
Malo pretjerujes, pogledas auta, mobitele, guzve ispred soping centara, izlaznost na izbore i shvatis da je nas narod zadovoljan i previse...
@appleUser1606472358 @ ima li među ovim migrantima oboljelih od Covida19? Ne gledaju Dnevnike ni specijalne emisije, ne znaju za Dr. Kona, ne čitaju novine pa tako veseli i ne znaju da su bolesni.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako ne napišete kako krajiške kuće provaljuju migranti, pale ih, seru po sred sobe, vrše pritisak na starije osobe. Ponašaju se bahato, previše slobode imaju neg mi domaći. Da, treba da nemaju ništa, sami su spalili svoj smještaj, nek idu odavde što prije.
Čekamo arapsku gamad kod nas u HR da alaha prebijemo u njima 😍🤩
Je li im itko rekao kako je doma ipak najljepše?
Nevjerovatni komentari... što plaćenika RS-a i kamenjara, što neuspjelih osoba u životu... Ne zaslužuje čovječanstvo potres, nego da nas zemlja sve proguta....
kao zalosno a jel zalosno kad bodu nase ljude i lupaju nasa auta kome je zao neka im ugrije bojler
pustiti da se svi okupaju i odma deportovati hulje da ne prljaju autobuse
Ima i domaceg stanovnista sto ovako zivi, ali oni nisu bitni. Bitni su migranti i eu bodovi. Hebo vas soros. Hebeni liberalci
Oni su ilegalno tu, dobro i zive i imaju sta da jedu. Ima nase sirotinje koja gore zivi i u krevet lijeze gladna. Ovi uvijek imaju mogucnost da se vrate odakle su dosli dok nasa sirotinja nema gdje drugo. Kroz tolike zemlje prosli i ni u jednoj azil nisu trazili, svagdje bi im bilo bolje nego ovdje.
Evropa je odlučila da hin smjesti "među svoje". oni misle da smo mi isti, isti narod, ista vjera, dolazili su i da nam pomognu tokom rata. Zato su dali pare Bakiru. Bakir nešto podijelio sa Džaferovićem, sebi i Sebiji uzeo vreću i svi zadovoljni.
Ja znam da ima i jedan nas sto ovako zivi,nema oka,izgubio 93 dok je bio u uniformi,branio,nije napado.
Ovog muka natjerala, a onog našeg od prije neki dan, mašala mu bilo, budalaština :)
Sta su drugo ocekivali? Treba da zalim bagru koja laze, vara, bode, krade.. mislim da su svjesno usli u ovu zemlju, znajuci da bolji zivot ovdje nece naci. Koliko vidim, zadovoljni su svojim trenutnim polozajem. Nisam vidjela niti jednog koji se aman trudi da radi ista drugo sem prodavanja maramica. A nemojte reci da je nemoguce. Ja da migriram negdje, i da nemam marke, snasao bih se. Ko hoce nadje nacin, ko nece bode ljude ocigledno.
Ne bi oni ostali u BiH i da su u nekoj kasarni. Njima su cilj samo zapadne zemlje EU, jer misle dovesti neke od svojih ukucana prvenstveno na socijalu, jer po radnim aktivnostima zaostaju prilicno u zapadnim sadaka zemljama, pogotovo zene im. Integracija nije samo rad i jezik, nego i postovanje domacina i držanje religije u kucu. Ovaj, na slici, misicav i ne izgleda gladan. EU je mogla napraviti neki smjestaj a la kasarna i hraniti ih u BiH i gledati da ih vrate, a i BiH, isto tako.
Čisti show za "help EU"... njima ne treba vjerovati ni 0,1% Znam ih dobro!
Kako je sad harisu pašoviću, dini mustafiću i toj ekipi da ovo gledaju. Sigurno su mnogo bijesni na domicilno stanovništvo i sve Bošnjake, te treba očekivati žestok odgovor na tviteru i lijepljenje etiketa
Pohapsiti, pritvoriti, deportovati !!! Zivio Fatmir !!!