Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, Suljagiću !
Svim silama protiv nakaradne izdrkotine RS..............Emire puna podrška............
Svaka ćast suljagiću svi smo uz tebe i gazimo ih sve ćetnike
SULJAGIĆU, samo u glavu zmiju udaraj.
Slažem se sa svim i podržavam to što je Emir izjavio, međutim istovremeno bi se trebalo pogledati i u svoje dvorište.
E pa druže njegovo dvorište je mjesto zločina
on bio dobar ministar? studenti trazili da se daju pare za plin da se mogu grijati zimi, tj dug kantona prema Stud. Centru tj. za stud. domove, kaze gosp. Emir: a jel vi hocete da vas ja grijem na fakultetu ili u domovima? a oni zive tu i treba da se mrznu, kakav je to covjek ??? covjek bez osjecanja, i sad on fol neka ljudina...
SAMO NAPRIJED EMIRE! TI SI BIO DOBAR MINISTAR I U KS., NAŽALOST SRUŠIŠE TE IZ SDA-a!
otjerao ga je sdp iz svojih redova
Dobar si Emire, samo se nadam da ti zbog ovih izjava nitko neće poslati metak zapakovan u kovertu. To ti je slaba tačka :)..odmah bježiš u Austriju ''Nije sloboda sama sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala''
Bravo Emire! SDP škola. :D
ne moze sdp skola biti neko ko je izbacen iz stranke
Nije čovjek uopšte izbačen nego se distancirao od "više" politike zbog Cerića i drugih govnara, da bi se posvetio 1. martu. Što ste ljubomorna stoka? Do juče ste ga nazivali ateistom i svačim, a danas odjednom dobar. Nećete da priznate da je uvijek bio u pravu, kao i SDP u cjelini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaka cast Emire.
Za to vrijeme utemeljitelj Avaza Risto Đogo pije vino sa Sredojem Novićem. On ako dobije više od hiljadu glasova na narednim izborima možemo se komotno preseliti u Anadoliju gdje nam naši susjedi odavno govere da nam je i mjesto.
Emire bošnjaci su uz tebe i koaliciju! Ako se sad ne dignemo kad ćemo.
fino, sad ste znaci uz njega? a kada je htio sprijeciti jos jedan oblik diskriminacije kao i sto sada cini, onda ste ga razapeli, bio je najgori kjafir, optuzivali ste covjeka za neke buduce genocide, covjeka koji je izgubio svu porodicu u srebrenici?! ako postoji taj bog u kog vjerujete, trebao bi vas sprzit dzehenemskom vatrom zbog vaseg neizmjernog licimjerstva! i sigurno bi bio na emirovoj strani, jer je on prije svega covjek!
Bravo Zlatane.