Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite molim vas pred UN-om video gdje gospon Vučić govori ono poznato da će za jednog njihovog ubiti 100 muslimana. Čisto da vidi svijet koliko je fer i korektan političar.
Glavne drzave gdje Srbi idu da kopaju rupe za hljeb vec stampaju knjige za djecu da citaju o srebreici obavezno :) Nek srbi razmisle na kojoj su strani sad.
Ta fora 100 za jednog je izum zapada i primjenjivano je na srbima a vučić je samo prdio
Dostojanstveno ste prezentirali nepobitne cinjenice i istinu o Srebrenickom Genocidu. Respect, a negatore neka je sramota i na ovom i onom Svijetu
U Srbiji je divlji zapad, tog ambasadora Izraela kao i ambasadora Irana su natjerali da to izjavi.
Ako je Emir napisao odgovor onda je to totalna diplomatska havarija
U ime svih nas, samo naprijed gospodine Suljgić.
Kakav je ovo naslov teksta ? Pravite ponekad gramatičke greške u posljednje vrijeme....
Da li je moguće da niko ne kapira igru iza svega ovoga rezolucija i to . Svi učestvuju i Tito ali ne i Dino K. hahah .
Dino prodao te Tito :(
Suljo misliš da je sve ovo slučajno ?
kako su te izvrteli , tek ćeš da skapiraš uskoro hahahah
Nemoj da se ljutiš ali nisi skapirao igru koja se odvija na više nivoa .
Izrael se boji da bi i oni mogli biti osudjeni za genocid koji trenutno cine. Jedina gora stoka od cifuta su arapi koji taj genocid financiraju.
Bosnje su najjce u prepucavanju preko medija i davanje izjava.
a kako bi ti da se prepucavaš.? kroz nišan? koja ste stoka.
Suljagicu, zasto obmanjujes i lazes ovaj napaceni narod?! Daj nam stav direktora Simon Wisenthal Centra, Efraima Zuroffa, o genocidu u Srebrenici!!! A, sto ni ne cudi, Izrael je imao aktivnu ulogu u agresiji na BiH.
sta je pisac htio da kaze??? zasto nije trazio ocitovanje Izraela nego se zapetljao u pretpostavkama ili je htio ovo ili ono??? ova reakcija nema veeze s mogzom. trebao je pozvati ambasadora u ime zrtava jednog genocida da prestanu ciniti drugi, i gazi.
Čisto radi informisanja neinformisanih.Jevrej i cionist su različite stvari.Cionizam je politički projekat čiju okosnicu čine jevreji međutim pripadaju mu i neki hrišćani i muslimanski otpadnici ,uglavnom ljudi polupanih moždanih funkcija.U osnovi je ateistički projekat koji vješto manipulira sa biblijskom "istorijom" područja Šama ( Palestina,Jordan,Liban,Sirija)
Bravo Emire!
Pa gdje će priznati kad goru stvar rade!