Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će kriminalci, a još nepismeni. Od Komšića do Suljagića, sve je to nepismeno i nesposobno, Zlatko im je dao sve u životu. Za SDP je pohvalno što je Nermin Nikšić dobar čovjek i mnogo pozitivnije djeluje, vjerovatno jedan od boljih premijera koje smo imali. Što se tiče stranki, vrijedi poslušati šta će oni ponuditi, a zelenasi, onaj SBB kafe kuhar crnogorski Tramp, stranka za BiH to je ruglo i kriminalac do kriminalca. Razumijem da ima onih koji ne valjaju i kod crvenih, ali lider im je najsposobniji naš političar, SDP nikad nije imao većinu na izborima da bi donio nešto drastično, a to je ono zbog čega ih zeleni prozivaju i osporavaju. Dok se SDA-u SBB-u i ZABiH ne stane u kraj nema napretka. To su tri stranke od jedne majke SDA. To se mora napokon skontati.
Ma naš narod zatupljen, nakon izbora ćemo potonuti do kraja, evo šta ti kažem..
Da se razumijemo, Suljagić jeste dobar govornik, al je kao čovjek, jedna velika nula. Koliko je samo novca zajedno sa Darkom Brkanom, i njegovim udruženjem "Zašto ne" iskamčio iz budžeta Kantona Sarajevo za vrijeme dok je bio ministar, to ne smijemo ni da p omislimo. I još nešto SULJAGIĆ je uzeo BIJELI HLJEB nakon što je napustio poziciju ministra, i tako iz budžeta KS uzeo dodatnih 30 hiljada maraka, za vrijeme dok nije radio!!!
Becirovicu ti si izgleda jedino sto valja u tom SDP pokusaj srusit zlaju ili prepolovi strnku na patriote i izdajnike a zlaja ce ostat sa isdajnicima i to mu je kraj..Becirovicu moras se dinstcirat od zlaje on je i njegov niksic su izgubili kompas ili prelazi kod Zeljka dok je vrijeme il pokusaj srusit zlaju..
Ne nego su njih PRIVATNI mediji najvise razapeli kroz sve ove godine manipulacije i sijanja mrznje medju ljudima. Tako ce ti i Denis biti olajavan uskoro ako ne stanemo u kraj nacionalistickim manipulacijama i trovanjima.
winter25 31.03.2014. u 16:17 2150Suljagić je pokazao koliko je bolestan lik, znači svjesno zaobilazi SDP i ne želi ih u toj koaliciji, iz njemu samo poznatih razloga. Veliki gnjev ima prema stranci i lideru o kojem je i knjigu napisao. Suljagiću, očito odavno nisi prebio ženu, pa si pun negativne energije :) Sto bi Suljagic zvao SDP nek sam dodje a SDP je glaso za zakon o prebivalistu koji dikrimise i daje ovlastenje cetnicima da diskrimise povratnike u cetnitet..
Što da zovu SDP pa da ih ovi ostave na cijedilu, kao što u sada učinili. Sklopili su toliko ugovora i dogovora sa Dodikom, a ovaj je koaliciji "1 Mart" osvjedočeni, krvni neprijatelj!
Ja nikad ne bih ni popricao sa covjekom koji udara sopstvenu zenu, a kamoli spajao neke koalicije...
OOOOOOOJ DRUGOVI JEEEEEEEEEEEEEL VAM ŽAO................ -http://www.youtube.com/watch?v=tVUKHbqPj50
Ovo je dokazivanje neprofesionalizma Suljagica i kompleksa kojih ima od SDP-a,a ne bi ih trebao imati jer mu je SDP izgradio ovo sto sada,moze se reci,ima.
veci je komplks lagumdjijin kad ga uporedjuje sa seseljom...dalje nema...
Upravo tako ... na ovaj nacin ne moze da se dodje do rezultata. Nebitno je dali je to SDP ili neka druga stranka, nego cinjenica da se on ponasa kao malo dijete kojem nisu dali ono sto je zelio ..
Ne prepucavjte se preko tamosnjeg naroda. Ne interesuje nas ko je koga zvao ili nije zvao. Pokazite malo vise mudrosti i oslobodite se sujeta i egoizma u interesu povratnika i nase domovine.
Hoce da pravi zajednicku bosnjacku listu bez stranke u kojoj se nalaze bosnjaci. To je diskriminacija. Licne interese stvalja ispred interesa drzave. Suljagicu pao si mi u ocima.
ako je iko stavio licne interese ispred naroda onda je to tvoj dragi vodja dogovarajuci se sa dodikom o svemu i svacemu...odnosno poklanjajuci dodiku zakone koje god je htio...
Ja nemam vodju. Pogresno si informisan.
Ovaj Suljagic iz dana u dan se sve vise kompromituje...
Potpuno is upravu.
ova Suljagic jedini u ovoj drzavi nesto konkretno radi...a ti i dalje copy/paste kemine gluposti
Procitao sam onu knjigu sto je napisao Suljagic, i nije ovakav bio, sta mu je u zadnje vrijeme?
Ode Suljagic sa nacionalistima. Vrijeme je pokazalo kakva je on ustvari licnost. Da stvarno zeli da nesto napravi dobro onda bi pozvao sve i sve saslusao pa onda odlucio s kim ce izaci na izbore.
s kim je to otiso sdp...prvo sa sda pa sa hdz,pa snsd...pa sad nam reci koje otiso sa nacionalistima
E u ovom SDP-u se nezna više ko koga hebe! Iskreno mislim da je ovaj Suljgić malo "malo čudan" ali ništa strašno...:D
Suljagić je " Čudan " zato što je ostavio Sarajevo i sada je sa svojim komšijama. Bori se i izborit će se za svoje komšije. Nije u Srebrenici samo za izbore tamo živi i stavlja glavu u torbu. Mrcine jedne/ mislim na one koji ga kritikuju i one što mu obećavaju pa ga sad - pa sad, slažu/.
Pa jadnice nece s tobom SDP , sta je opet si neko zrtveno janje.. Ti si pokazao svoje lice radikalisto !!
nije nego niko nece sa sdp-om...
E moj suljagicu,kako ti pravis katastrofalne greske.Samo se pitam kako to da si do jucer bio u tom istom SDP-u,pisao knjige u Lagumdziji,otvarao i zatvarao usta njima,a sad ih ne pozoves na sastanak.Kakvu sliku dajes o sebi Suljagicu?
Emir Suljagic nije pozvao SDP i s time je bacio sve u vodu. Stavio je sebe ispred onoga sto se zove zajednistvo ( Zajednicka lista), zbog svojih interesa nije pozvao SDP, tu je pokazao pravo lice sta zeli da postigne s ovim,. Smatram da je trebao pozvati i SDP, a do SDP stranke je hoce li doci na sastanak ili nece,!
Prvo mart je konačno pokazao svoje pravo lice i segregacionu politiku!