Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ponedjeljka sudija na birou 😂
hahahaha sjebase ga njegovi
Evo zasto je bitan Ustavni sud Dodiku samo to jadna izdajnicka trojka ne konta pa vec pregovara o izbacivanju stranih sudija u Ust sudu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tako je.
jel mi se čini da Dodo ipak ne kontroliše sve kao uzor mu Putko
I večeras savjet bezbjednosti Ujedinjenih naroda donio odredbu,uvođenje dodatnih sankcija Dodiku..Blago njemu ,a teško nama,pomrijet ćemo od gladi u Republici srpskoj .
Bice izjava Dodika "Sudija iz Suda BL nije pravi Srbin, izdajica, muslimanski placenik". Ako nisi istog misljenja kao primitivni mesar Dodik, odmah nisi za RS i odmah nisi pravi (Dodikov) Srbin! Ako se sudi kriminalcu Dodiku, odmah se sudi cijeloj RS, a ne jedinki-kriminalcu.
Republika Srpska je genocidna tvorevina! Svake godine se ponavlja, Dodik koji ne znam koliko hiljada KM prima svaki mjesec (od plate i od raznih kriminalnih radnji na toj poziciji), i dalje prodaje svoj imaginarni proizvod ispranim mozgovima u RS-u, malim chedama, dok cijeli svijet i historija i sadasnjost ih podsjeca na istinu, pa zapravo svaki dan! Proklet narod, RS je kao izolovana Sjeverna Koreja na Balkanu
Ako nesto nastane na genicidu, naravno da to nesto postaje genocidno. Ista stvar se veze i za cionisticku tvorevinu.
U Banja Luci jos uvijek ima pismenog i educiranog svijeta i intelektualaca samo im treba dati šansu. Nisu svi za Dodika.
Ako iznace strane sudije mozemo pakovati kofere kad mile i cova pocnu sa preglasavanjem
Potvrđujem da je RS genocidna tvorevina i da ne bi mogla nastati bez provođenja etničkog čišćenja, upravo onako kako je 1992. izjavio i sam ratni zločinac Mladić: Prema tome mi ne možemo očistiti niti možemo imati rešeto da prosijemo samo da ostanu Srbi ili propadnu Srbi a ostali da odu. Pa to je, to neće, ja ne znam kako će gospodin Krajišnik i gospodin Karadžić objasniti svijetu. To je lјudi genocid.
Aferim
dodik na dnevniku: sudija je muslimanski placenik 😁
glup naslov. a da bi nešto bilo krivično djelo mora postojati i posljedica-šteta nastala tim djelom. ne znam kako se naštetilo tzv. RS-u kad neko nešto kaže kao ovaj imam ili bilo ko drugi. dajte dokažite posljedice koje nastupe tom entitetu, narodu tog entiteta...smijurija čista.
Kolega, @lola66 spominje gašenje manjeg entiteta. Koliko je to dobro za nas? Jasno je da su finansijski neodrživi. Jasno je da se iseljavaju, pa možda i brže od Hrvata. Jasno je da ostaju starci koji ne priređuju. Ali, ako se ugase, zar neko misli da će se silni kreditori odreći duga? Možda svjetski lideri kažu da pristaju na ukidanje entiteta, ali dug ostaje.
Prije sam za pomoć manjem entitetu. Zauzvrat hoćemo prijenos nadležnosti. Recimo jedna policija. I tako redom dok od njih ne ostane prazna ljuštura tj. da im od nadležnosti ostane da mogu otvarati obdaništa i vjerske objekte. Sad bih im dao dvije milijarde, ali pod uslovom da policija pređe na državu, te da se ukinu entitetski sudovi, a da se Ustavni popuni prema popisu stanovništva. Šta vi kažete?
@Bf1, pa tu nastupa ono najvažnije pitanje, gdje je sad srpsko jedinstvo, da srbi preko Drine kažu, da preuzimaju dug. Njima su najvažnije pare, a ako sta krene po zlu, vazda su svoje na cjedilu i istavljali, baš kao i Kosovo.
Jedna si jedina
Hajte u štrajk sad kad nejma plata
Samo naivčine vjeruju Dudukovim laprdanjima... Sve to služi samo da bi njega održalo u sedlu jer inače bi bio u Foči ili kod mentora Putka ili Vučka...