Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kome ga postavljaju kada je snijega sve manje i manje, a pogotovo na nadmorskoj visini na kojoj se nalazi Babanovc?!
Livadarenje!
Bojim se da bacamo pare svi zajedno. Na Alpama ove godine 20 posto manje snjega nego inace. U BIH za 5 godina snjega nece biti nikako.
Nema vise snijega
Mašala! Svako dobro Bosno i Hercegovino!❤️
Koja je budala i presudila da se Teskeredzicima vrati zemlja?! Pa zamisli da se uradi restitucija na podrucju cijele BiH, ne bi se znalo ciji je u cijoj!
Dzaba jarane, uzese Teskeredzici pare, od mene prvog..
Ne dirajte Vlasic ionako ste sve sto rafite unistili. Na sta ono ruglo lici.
Kakva smo nakaradna drzava i sistem, ne bi me zacudilo da se sjete pocetak projekta da bude polovinom decembra, a zavrsetak radova do 01.03. Bagro seljacka, kada je ovo trebalo biti uradjeno..
Hajde nekad neka i fina vijest, nek se gradi samo