Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovom narodu treba Satorovic, nasljednik Ismeta Bajramovica, u zelji dozivotnog vladara. Neka se radnici upitaju gdje je imovina sindilata ko ju smo imali u Hrvatskoj, Crnoj gori...Eno je kod Ismeta, kod Satorovica i slicnih njima. Zato odmah treba skloniti ove korumpirane sindikaliste i uspostaviti normalan rad Saveza Samostalnih Sindikata.
Ne znam koja budala moras biti i da dajes pare u tzv sindikat? Sve sindikalce koje poznajem,a znam ih mnogo lik iz apoteke uzima racun da bi refundirao kutiju tableta koje kostaju 8.00 KM ili obican aspirin od 4 KM dok radnici ne mogu refundirati injekcije i lijekove koje placaju po 200-500 KM posle operacija, piju i jedu na racun, sluzbeno vozilo je njihovo vlastito, uvaljuju svoju rodbinu u firme, daju iz kase pare sebi i svojima itd itd Cemu zapravo sluzi sindikat u BiH?
Ovi sindikati samo melju a nikakve koristi od njih.
Sindikalisti kada se jednom dočepaju ''sindkalne fotelje'' ne odstupaju više nikada. U sindikatu provedu po 30- 40 pa i 48 godina.
SDP sa svojim sindikalcima Bajramovićem i Šatorovićem uništio prava radnika treba ih krivićno goniti.
Bojim se da je to maslo SDA...sve sto je unisteno u ovoj zemlji je njihovo maslo jer su vlast 25 godina bez prestanka