Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodin general glavas je branio republiku hrvatsku protiv srbskih terorista koji su htjeli napraviti VELIKU SRBIJU na tlu hrvatske republike! covjek nije kriv i vec je osnovana fondacija za njegovu odbranu. On ni ukome slucaju ne treba biti izrucen hrvatskoj odnosno kriminalcu sanaderu jer je veliki patriota i covjek koji se borio za dobrobit hrvatske i svih naroda ukljucujuci i pravoslavce koji zive u njoj. Dugo nam zivio i zdrav bio generale glavas! VELIKA TI HVALA!
Ajde sad ga proglasite svecom ebo vam on majku, ili mozda nije pobio dovoljno Srba..Najbolje bi bilo da ga Tarik kuci odvede,pa nek mu djecu cuva.