Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobili sve i sad nemaju svjedoke.
Cuj ovog idiota navodne zlocine. Zlocin se desio samo se nije dokazalo da su ga oni izvrsili retarde
Kako kaze Zika, jel ima neko ziv da to potvrdi. E ovo ti je isto. Bruka.
Samo sto Zika dobi 40 godina, a ovi krvoloci oslobođeni....
Kako ce potvrditi zika ih pobio
Ma ja, izmislio neko da se ovo desilo. Da je ovaj prvi zaklao pet starijih osoba i ovaj drugi da je ubio 11? Sram vas bilo, Bog vas kaznio!
Osoba je nevina dok se ne dokaze suprotno. Osoba moze pociniti zlocin, a biti slobodna u slucajevima poput da nema dovoljan broj dokaza ili ako je tuzilastvo namjerno krije ili ponistava dokaze, ili ako policajac ili osoba koja prikuplja domaze namjerno podmetne nesta (slucaj Memic i Dragicevic). Za ovu presudu krivim tuzilastvo.
Ova država MORA UKINITIT ADVOKATE,optuženik nek se sam brani.Advokat jaci od tužilaca i sudija.Pa ovo nema nigdje,istrijebio Bošnjake iz Foče i oslobodio ga.Zalosno.AL DOČI ČE SVI PRED BOGA,A ON SUDI PRAVEDNO.TEŠKO SE VAMA
Sram vas bilo. Umjesto da kaznite ubice stotina i stotina Bosnjaka nad kojima su vrsene egzekucije na raznim mjestima vi ih jos nagradujete za to. Uzas
Dobro eto nisu oni. Ko JEST?!
sram vas bilo lesevi ne govore
Ono kad u ranije korupirano Tuziteljstvo instaliras neiskusne tuzitelje koji ne mogu izaci na kraj sa vukovima advokatima.
Evo primjer, onaj lik u Sarajevu, bez vozačke, pijan, povratnik u izvršenju djela usmretio doktoricu na opješačkom i na sudu se izjasnio da nije kriv...pa kud ovo društvo ,,ČERA,,
Aferin sudu BiH predlazem da pocnu da sude prezivjele zrtve zato sto su još zive a ne pobijene od strane ovih oslobođenih.
tuzilastvo bih je rak rana ovog drustva, najbolji vam je primjer onog debila koji je pobjegao kad je trebao suditi dodiku, i kao mi smo pravna drzava, jesmo al u qurcu
oko za oko kakav sud...
Nema svjedoka jer ih je sve zapalio
Trazimo izuzece ove sutkinje!
Kad bi našim sudijama iz Suda BiH dao video traku četničkih zločina - oni "vannsvake razumne sumnje" ne bi mogli utvrditi četničku odgovornost, ali su zato mogli osuditi trojku za respiratore iako nema nikakvog krivičnog djela, a oslobodili su Jelku M. iako je dvostruko odgovornija od Fadila.
Nadam se da će svakog zločnca stići kazna..bila ona pravna ili pravedna ali za ovakav naslov zaslužujete tužbe dok ne bankrotirate. I nije prvi put a niti ste jedini koji ovo rade pa i njima isto mogu da poželim.