Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godinama se na Javni servis uhljebljuju ovakvi... nestručni... prilikom rada na jednom istraživanju sam dobio Informaciju da je u "Sivom domu" zaposleno oko 900 ljudi... I onda se čudimo jer posluju sa tolikim gubicima!!
Gdje su bili uhljebljeni sad su izbačeni,gdje se nisu do sad uhljebili neće se evo moć ni uhljebit.Ljudi stvarno SDA gubi na svim frontovima.
@Pacifistalevelhigh Da li si u istraživanju uvrstio '' ukrštanje prezimena ukljućujući i tazbinu''?
Čovječe kako je BeHa sud brz,trebalo im je više od godinu dana da utvrde da ovaj nije sposoban nego je podoban
Cilj je postaviti nestrucne da bi se narod zagljupljavao. Niko nista ne cita i svi izgradjuju misljenje i karakter gledajuci debilne emisije. Bolje vam je nemati TV nego gledati gluposti.
Hahaahha pa to se i ocekivalo ki ce zaposliti nekog ko drugacije misli. Samo podobni i probosnjacki orjentisani mogu da rade i samo se cudite sto ne placamo preplatu i sto se nas tice mozete ugasiti taj tv kanal
BiH polako, ali neumitno ide svom kraju, kao što je i SFRJ 90-ih išla svom kraju. Ekstremizam vjerske nakupine bez etničkog identiteta ako izuzmemo turski, više nije podnošljiv. Izdisaj ove nakarade će se desiti najkasnije do sljedećih predsjedničkih izbora. Nadam se da ću u njenom izdisaju dati veći obol nego što sam ga dao pri izdisaju SFRJ, a nije bio mali.
@alkarStipe ....tvoj kraj je neumitan. I ti ides svom kraju, to je sigurno. A sve ostalo su spekulacije.
@SimpleRed, prije mene ili poslije mene, ovoj crkotini svakako nema spasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JEL MOGUCE, da je sud poceo da sudi i tadi po slovu pravde.Za ne povjerovati !!!???
Treba mu jebatt mater,ustasa par excrlance
Ovako se handre genocidaši! http://balkans.aljazeera.net/vijesti/twitter-odgovori-ani-brnabic-bukvalno-tek-izasli-iz-sume
Forto se slagiro jer jedan nebosnjak nije postao direktor
SDA vrši upis novih članova-reklamatora.Plata mijesecna vise nego dobra:110 KM mijesecno.Gratis-vreća hljeba i ANTIBIOTICI-Nuspojave:Nema.Samo lažite i varajte jer to je put do vrha-neka vam uvjek bude kriv netko drugi.UČLANITE SE I VI U SDA UVJEK IMA POSLA-ako ništa onda bacat blato na plakate protivničkih kandidata. SDA centrala broj:098 090 00109 Čekamo vas!
Ako mijenjate smijer kako vijetar puše.Ako vam je patriotizam i ugruzenost zadnja utvrda u kojoj se skrivate-ako vam je uvjek kriv netko drugi-dobro došli kod nas;u SDA! *za svakog novog člana vreća hljeba od preksinoć i ANTIBIOTICI gratis.